Stirile din ziua: 10 ianuarie 2017

dan diaconu

Dan Diaconu ramane presedintele PNL Timisoara pana la alegeri

Dan Diaconu ramane presedintele PNL Timisoara pana la alegeri

Și-a depus mandatul, așa cum a anunțat în ziua în care președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, și-a dat demisia, dar organizația nu renunță atât de ușor la el. Dan Diaconu a primit în unanimitate votul Biroului Politic Local, așa că va conduce organizația Timișoara până la alegerile care nu se știe exact când vor avea loc.

Robu explica: Nu e nicio problema la Michelangelo, se da cu sare, dar e apa cam cat dintr-un pahar

La Pasajul Michelangelo nu se întâmplă nimic grav, chiar dacă, pe unele porțiuni de asfalt, e apă, iar SDM dă la greu cu sare, contra înghețului. Primarul Nicolae Robu spune că astfel de situații sunt ceva obișnuit la lucrări de acest gen.

Se cauta 3.000 de euro! Inca o echipa din Timisoara priceputa la roboti, calificata la un concurs NASA

3.000 de euro. Aceasta este suma care îi desparte pe câțiva elevi de la Liceul „Grigore Moisil” de participarea la un important concurs de robotică. Este vorba despre finala mică a Zero Robotics, competiție organizată de NASA, în a cărei finală mare s-a calificat și o altă echipă din Timișoara.

128 de terenuri de casa de dat de la Primaria Timisoara, pana pe 13 ianuarie se mai pot depune cereri

Sunt 128 de parcele de dat pentru tinerii care vor să-și ridice locuințe, iar cereri mai pot fi depuse la primărie până pe 13 ianuarie. Nu se știe câți timișoreni sunt interesați, pentru că dosarele vechi trebuie actualizate și nu s-a făcut încă o centralizare. Primăria Timișoara nu a mai primit astfel de cereri din 2010.

gral

PNL Timis, o organizatie mult prea mica pentru un Robu atat de mare

Preşedintele demisionar al PNL Timiş, Nicolae Robu, nu se lasă. Supărat ca văcarul pe sat, la mijlocul lunii decembrie, în timpul unei şedinţe cu scântei, el îşi anunţa demisia din fruntea filialei. Mai mult, el ameninţa că nu va mai candida la primărie în 2020 pe lista PNL, ci mai degrabă ca independent.

Drula (USR), la o experienta… suprarealista in Camera Deputatilor

Deputații aflați la prima experiență în parlament continuă să descopere, cu surprindere, felul ciudat în care funcționează legislativul. Cătălin Drulă (USR) a participat la ultimul plen cu mai puțin de 40 de oameni al Camerei Deputaților, convocat de pe o oră pe alta și de la care a lipsit chiar președintele Camerei, Liviu Dragnea.

Top