Stirile din ziua: 11 ianuarie 2017

Mii de genti si posete cu preturi reduse, la Expo Bag

Mii de genti si posete cu preturi reduse, la Expo Bag

Ediţia specială de iarnă a târgului Bag Expo le așteaptă pe timișorencele pasionate de modă cu peste 4.000 de modele de genți și poșete. Prețurile, spun organizatorii, sunt ca pentru buzunarele de după sezonul cadourilor, iar reducerile sunt importante.

Poli Timisoara nu mai e lanterna rosie a Ligii I!

Poli pasează „lanterna” echipei pe care a învins-o în turul semifinalelor Cupei Ligii. De această dată, chiar fără joc. Liga Profesionistă de Fotbal a publicat, marţi, pe site-ul oficial, clasamentul actualizat al Ligii 1, după aplicarea unor penalizări de câte 3 puncte pentru Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş.

Incepe santierul in zona Take Ionescu: primii pasi pentru cel mai modern cartier al Timisoarei / FOTO

Proiectul Isho, dezvoltat pe locul fostelor hale ale fabricii Ilsa, de pe Bd. Take Ionescu, a primit autorizaţiile necesare, iar muncitorii sunt aşteptaţi pe şantier în zilele următoare. Primele vor fi ridicate imobilele pentru birouri, iar la finalul lucrărilor, programat în 2020, Isho va fi primul cartier complet construit în ultimii 20 de ani în zona de vest a României.

Seful vanatorilor din Timis nu vrea in CJ. Lasa in loc un… postas

Consiliul Judeţean Timiş se întruneşte sâmbătă, 14 ianuarie, în primul plen din 2017, cu cinci puncte pe ordinea de zi. Ultimul dintre ele se referă la alegerea președintelui, iar celelalte, la încetări și validări de mandate de consilieri. Va fi însă și o renunțare a unuia dintre social-democrații care ar fi trebuit să intre în CJ.

Un barbat din Lovrin, ridicat de DIICOT, dupa ce si-a abuzat sexual fiica de 13 ani! O filma si o punea sa-i scrie scrisori

Un bărbat din Lovrin a fost luat pe sus de polițiști și procurori, după ce, timp de mai multe luni, și-a batjocorit propria fiică. El o transformase pe adolescenta de numai 13 ani într-o jucărie sexuală și ajunsese chiar să filmeze momentele în care o supunea pe aceasta la perversiuni.

Top