Stirile din ziua: 18 ianuarie 2017

Mesaj anti-gratiere de la Timisoara: In democratie, hotii stau la puscarie! / FOTO

Mesaj anti-gratiere de la Timisoara: In democratie, hotii stau la puscarie! / FOTO

În jur de 100 de oameni au protestat miercuri seară în Piața Victoriei, în ziua în care guvernul a scos în dezbatere publică două proiecte de grațiere, respectiv modificări ale Codului Penal. Dacă acestea vor intra în vigoare, politicieni, oameni de afaceri și diverși funcționari condamnați sau anchetați vor scăpa basma curată.

Timisoara Saracens pierde la masa verde si e amendata cu 30.000 de euro!

Un comitet disciplinar independent convocat de organizatorii Challenge Cup a dat miercuri „sentința”: Timișoara Saracens nu a făcut ce trebuia făcut pentru pregătirea și protejarea suprafeței de joc a Stadionului „Dan Păltinișanu”, clubul încălcând regulile de desfășurare a competiției.

Posta Romana are, in sfarsit, un oficiu special pentru firme

Oficiul poştal din zona Sălii Olimpia din Timişoara a fost transformat, special pentru a atrage noi clienţi. Dacă pe zona persoanelor fizice Poşta Română stă relativ bine, mai rău e atunci când vine vorba de mediul de afaceri. Tocmai pentru a atrage firmele, a fost amenjat noul Oficiul Poştal Business, o premieră în Timiş.

Faimosul Epure, greu de scos din Bastionul Theresia / FOTO

O firmă a omului de afaceri Dorin Epure continuă să stea ilegal în Bastionul Theresia, deși contractul de închiriere cu CJ Timiș, proprietarul spațiului, este expirat de 11 luni. Într-unul dintre localuri, aproape nimic n-a fost mutat de la locul lui. CJ Timiș a apelat la instanță pentru a-l evacua pe Epure, dar, între timp, nu-și poate scoate la licitație proprietățile.

Roxana Iliescu a fost demisa, nu si-a dat demisia de la presedintia PMP Timis

Motivând că are foarte mult de muncit pentru binele judeţului, vicepreşedintele CJ Timiş, Roxana Iliescu, şi-a anunţat demisia din funcţia de lider interimar a PMP Timiş. Un mare neadevăr, fiindcă Iliescu a fost destituită din funcţie cu votul cvasiunanim al conducerii PMP Timiş. Mai exact, 33 de membri din 34 au votat pentru demitere.

blocuri reabilitate

Taxa de reabilitare termica, platita din acest an de timisorenii care stau in blocuri anvelopate

Locuiți într-unul din cele 50 de blocuri reabilitate termic în ultimii ani, pe bani europeni și de la bugetul local? S-ar putea să plătiți o taxă de reabilitare termică. Aceasta trebuie aprobată în viitorul plen al CL Timișoara și se va achita de două ori pe an.

Sase! 6 au plecat… de venit, niciunul! La Poli sunt asteptati totusi trei portughezi

La prim-divizionara Poli Timişoara nu se poate vorbi despre o campanie de transferuri. Şi asta pentru că „oricum avem un lot destul de numeros şi ne vom axa şi pe tinerii din pepinieră”, după cum a spus managerul sportiv Adrian Neaga, dar mai ales pentru că „bugetul este extrem de limitat”.

Timisoara Saracens va inaugura noua arena a lui Edinburgh Rugby

Edinburgh Rugby va primi, vineri seara, replica campioanei României, Timișoara Saracens, în ultimul meci din grupa a cincea din Challenge Cup, pe noul stadion al clubului – Myreside. Partida va inaugura practic noua arenă sportivă, unde Edinburgh va juca toate meciurile de acasă, în locul mult mai cunoscutului stadion Murrayfield.

mihaela mircea

Organigrama Primariei Timisoara nu e o prioritate, dar se face. De vreo jumatate de an

Organigrama Primăriei Timișoarei, anunțată încă din vara lui 2016, este încă la Serviciul Resurse Umane, unde se tot lucrează pe ea. Primarul Nicolae Robu admite totuși că n-a fost o prioritate, în condițiile în care și actuala organigramă este gândită tot de el, astfel că „n-are cum să meargă rău”.

ALDE vrea scaunul de prefect de Timis pentru Petru Ehegartner

O înţelegere de la centru între PSD şi ALDE îi favorizează pe oamenii lui Călin Popescu-Tăriceanu din Timiş pentru a prelua funcţia de prefect. Potrivit înţelegerii, acolo unde PSD are preşedinţia CJ, scaunul de prefect revine ALDE. Nominalizat în acest sens este fostul senator Petru Ehegartner.

CCIAT organizeaza noi serii de cursuri solicitate de firme

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională demarează în cursul lunii ianuarie 201 următoarele serii de cursuri: Consilier de orientare privind cariera (Cod COR 242306) Consilierea are caracter nondirectiv, adică nu impune celui consiliat o anumită direcţie, ci mai degrabă evaluează împreună cu acesta alternative diferite, ajutându-l să aprecieze

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri, 18 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Musicescu (p), Panseluțelor, orele 9 – 17, Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Mureș (p), Lidia (p), orele 9 – 12; Seceani (p), Buziaș – str. A. Iancu – Bl. C3, Jebel (fost CAP), orele 9 – 17.

Top