Stirile din ziua: 26 ianuarie 2017

40 de milioane de euro, ramasi necheltuiti in 2016 la CJ Timis! Unde merg banii

40 de milioane de euro, ramasi necheltuiti in 2016 la CJ Timis! Unde merg banii

Se lucrează încă la bugetul CJ Timiș, dar un lucru este clar: a rămas necheltuită de anul trecut o sumă frumușică. În viitorul plen, consilierii județeni trebuie să fie de acord și cu alocarea excedentului bugetar. Este vorba despre 180,4 milioane de lei.

Trei zile de sarbatoare: sarbii il celebreaza pe Sfantul Sava

Uniunea Sârbilor din România îl sărbătoreşte, la final de ianuarie, pe Sfântul Sava, întemeietorul bisericii şi statalităţii sârbe şi ocrotitorul şcolilor sârbeşti de pretutindeni. Vor fi spectacole în mai multe localități și va fi organizat, conform tradiției, un bal care se va ține la Opera Română din Timișoara.

Cresc inchirierile de birouri si depozite. Timisoara ramane al doilea pol economic al Romaniei

Timişoara continuă să rămână cel de-al doilea pol economic al României, atrăgând importante investiţii şi extinderi ale activităţii deja funcţionale. Oraşul de pe Bega a terminat anul precedent pe locul doi în ceea ce priveşte închirierile noi de birouri, dar şi de depozite.

Prima cladire din Openville Timisoara: gata in timp record si inchiriata integral! / FOTO

Prima clădire de birouri clasa A din cele şapte pe care le va include ansamblul mixt Openville Timişoara este gata! United Business Center 2 (UBC 2) are 12 etaje și o suprafaţă de 18.000 mp, fiind închiriată integral. Proiectul Openville costă 220 de milioane de euro și va avea inclusiv cel mai mare parc suspendat din România.

Colterm

Colterm, pasuire pentru planul de redresare. Are nevoie de credite si ar putea da afara oameni

Colterm, companie salvată de CL la finele anului trecut, printr-o majorare de capital de aproape 84 de milioane de lei, are termen până la 15 februarie să prezinte un raport de redresare, care ar putea aduce și reduceri de personal. Compania, ale cărei conturi bancare sunt blocate din septembrie, ar fi trebuit să prezinte planul în ianuarie.

Cine a iradiat Politia Locala? Cea mai ciudata interpelare facuta in plenul CL Timisoara

Polițiștii locali din Timișoara lucrează în mediu radioactiv! Asta i-a spus un timișorean consilierului ALDE Ilare Bordeașu, care a adus problema în plenul CL. Primarul Nicolae Robu spune că va fi angajat un expert care să facă măsurători și, pe de altă parte, se declară foarte mulțumit de activitatea Poliției Locale.

Trafic restrictionat in Budapesta, din cauza poluarii! Amenzile pot ajunge la 500 de euro

Dacă aveți drum la Budapesta, mare atenție! Primăria din capitala Ungariei a interzis circulația în oraș, între orele 6 și 22, a vehiculelor care sunt încadrate în clasele de poluare 0, 1, 2, 3, 4 sau nu sunt încadrate în nicio clasă de poluare. Decizia a fost luată din cauza smogului, iar amenda poate ajunge la 500 de euro.

Duceau migrantii cu cisterna, acum au fost luati pe sus de mascati! Zeci de perchezitii in Timis si alte judete

O importantă rețea de traficanți de persoane, care funcționa de mai bine de un an, a fost pusă pe butuci joi dimineață. Câteva zeci de percheziții au avut loc simultan în Arad, București, Botoșani, Dolj, Sălaj, dar și în județul Timiș. Cei ridicați vor fi duși la audieri la DIICOT Arad.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 26 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Constantin cel Mare, Cooperației, Brazilor, A. Volta, Spl. N. Titulescu (p), Gh. Leahu Bl. C3, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Piatra Craiului, Carani, Cutina, Cliciova CFR, Bethausen – moară și SMA, Tormac – partea cu post trafo spre Sipet

Top