Stirile din ziua: 19 ianuarie 2017

A doua seara de proteste anti-gratiere si amnistie la Timisoara: Penalii, la puscarie! / FOTO

A doua seara de proteste anti-gratiere si amnistie la Timisoara: Penalii, la puscarie! / FOTO

Timișorenii s-au mobilizat mai bine decât în prima seară de proteste. Undeva spre 1.000 de oameni au ieșit în stradă joi, pentru a-și exprima totalul dezacord cu ordonanțele amnistiei și grațierii, propuse de Guvernul Grindeanu. Este cel mai numeros miting de după perioada Colectiv și s-a lăsat cu huiduieli.

Ionut Popa, singurul antrenor din Liga 1 care nu a jucat niciun minut în primul esalon! Timisoreanul Dan Alexa e mezinul antrenorilor din Liga 1

Cu o singură excepţie, antrenorii echipelor din Liga I au făcut carieră şi ca fotbalişti în primul eşalon. „Niciodată nu am crezut că trebuie să fii cal înainte de a fi jocheu”, spunea Arrigo Sacchi, antrenorul care a câştigat în două rânduri Cupa Campionilor cu AC Milan, fără să se fi remarcat ca fotbalist.

prefectura timis

Daca nu prefect, macar subprefect: ALDE are o gramada de competenti

Președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, admite că există o înțelegere tacită între PSD și partidul pe care îl reprezintă, referitor la numirile de prefecți, dar spune că aceasta nu se aplică în… Timiș. deBanat.ro a relatat deja că unul dintre cei interesați de funcție este Petru Ehegarter, fost senator ALDE.

cladiri istorice

Intai avertizati, apoi arsi la buzunare! Taxa pe paragina va fi aplicata la Timisoara doar din 2018

Proprietarii de clădiri istorice primesc o păsuire până în 2018, an din care vor fi obligați să achite taxa pe paragină. Pentru a nu spune cumva că n-au știut că sunt pasibili de această „amendă”, ei vor fi notificați, unul câte unul, de Primăria Timișoara. Întâi trebuie terminat inventarul de ruine cu pretenții.

Lista lui Robu catre premier si parlamentarii de Timis: 15 obiective de sustinut si finantat de la guvern

Primarul Nicolae Robu le cere parlamentarilor de Timiș și premierului Sorin Grindeanu să susțină la finanțare 15 obiective, printre care șoseaua de centură, dar și stadionul sau bazinul de înot. Acestea ar trebui introduse în bugetul pe anul în curs și Robu precizează că nu știe cât ar putea costa realizarea lor.

La Pasapoarte se lucreaza in 23 ianuarie, zi in care se da si examen pentru permisul auto

Dacă aveți programare la Serviciul pentru Eliberarea Pașapoartelor pe 23 ianuarie, zi liberă acordată de guvern, nu trebuie vă faceți griji. Instituția va lucra conform orarului normal. De asemenea, cei care sunt programați să dea examenul pentru permisul de conducere se vor putea prezenta la examinare.

Cu Justitia ramane cum s-a stabilit. E pe mainile moasei lui Judecator, puradelul lui Bercea Mondial

Marţi după-amiaza, un urlet de bucurie s-a auzit de prin Parlament, sedii de partide, simpozioane ale interlopilor, televiziuni, dar şi puşcării. „Dictatorul” Coldea a fugit, românii şi-au regăsit libertatea! E clar că generalul Coldea nu trebuie plâns acum, fie şi pentru că s-a înhăitat cu un infractor precum Ghiţă.

Brancovan: Sa ne apucam toti de furat, sa vedem de unde mai fura protejatii lui Grindeanu si PSD!

Ordonanțele de amnistie și grațiere au scos deja românii în stradă, iar la Timișoara se pregătește, joi seară, un nou protest. Unul dintre cei care au anunțat că va participa este Cristi Brâncovan. Cunoscut pentru lupta sa contra hoților de buzunare, acesta îl critică dur pe premierul Sorin Grindeanu.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 19 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Gh.Leahu Bl. C2, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str.Moților (p), Diniaș (p), Buziaș – str. A. Iancu, Bl. C3, SP Macedonia, SP Ghilad I, II și III; IAS Bărăgan, orele 9 – 17; Deta (p), orele 9 – 15; Dumbrăvița

Top