Stirile din ziua: 13 ianuarie 2017

Dobra, la un pas sa fie ales presedinte al CJ Timis; Grindeanu nu vine la plen

Dobra, la un pas sa fie ales presedinte al CJ Timis; Grindeanu nu vine la plen

Consiliul Județean Timiș va avea de sâmbătă, 14 ianuarie, un nou președinte. Cei 37 de consilieri îl vor alege pe cel care îi va urma în funcție actualului premier Sorin Grindeanu, care, conform surselor noastre, nu va veni la ședință. Liberalii nu vor vota președintele și nu vor avea nici candidat propriu.

Portret-robot de presedinte al PNL, varianta Robu: patru candidati indeplinesc criteriile

Președintele demisionar al PNL Timiș, Nicolae Robu, are trei criterii după care crede că ar trebui ales viitorul șef al liberalilor. Le-a făcut publice pe Facebook, odată cu o listă de patru nume de politicieni pe care îi consideră potriviți pentru a ocupa această funcție. Data congresului de alegeri din PNL nu a fost încă stabilită.

Robert Kristof: I-as spune primarului Robu sa nu mai aiba incredere in toata lumea

La 26 de ani neîmpliniți, Robert Kristof este al doilea administrator public din istoria Timișoarei. Nu se teme să semneze acte și să ia decizii, pentru că, spune el, este foarte meticulos în ceea ce face. Peste 10 ani se vede cadru universitar și are și un sfat pentru primarul Nicolae Robu, a cărui „pilă” spune clar că nu este, deși e conștient că acest zvon este, pentru mulți, o certitudine.

Top