Stirile din ziua: 16 ianuarie 2017

Bacteria E.Coli, descoperita in mai multe abatoare din Timis

Bacteria E.Coli, descoperita in mai multe abatoare din Timis

Judeţul Timiş este, cu opt probe descoperite, în topul naţional al problemelor descoperite de autorităţile sanitar-veterinare în urma efectuării de controale legate de existenţa bacteriei Escherichia Coli în alimente.

acs poli

Robu ii raspunde lui Dobra: Vreau doar binele comunitatii, dar ar trebui sa va obisnuiti cu Facebook

Schimbul de replici pe tema stadionului dintre primarul Nicolae Robu și reprezentanții CJ Timiș continuă. Edilul cere Județului să asigure alimentarea cu energie electrică a instalației de încălzire a arenei și îi transmite lui Călin Dobra să se obișnuiască, de acum, cu… Facebook-ul!

pnl

Consilierii judeteni PNL, chemati la ordine de Robu. Se cauta tradatorii

Doi din cei 14 consilieri județeni ai PNL au călcat pe bec la alegerea președintelui CJ, alegând să voteze pentru Călin Dobra. Toți cei 14 sunt convocați luni după-amiază la o ședință. Pe Facebook, unii fani i-au sugerat lui Nicolae Robu să-i pună pe consilieri să jure pe Biblie, pentru a-și demonstra loialitatea față de partid!

acs poli

CJ Timis, mesaj catre Robu: E inutil si neserios sa vorbim pe Facebook despre stadion

ACS Poli să plătească instalația de încălzire și abia apoi se poate vorbi despre culpe în ceea ce privește starea gazonului de pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Acesta este mesajul transmis de reprezentanții CJ Timiș, care nu vor să intre în polemici pe care le consideră inutile cu primarul Nicolae Robu.

Fotbalistii romani evita sa vina la Poli Timisoara! Mai bine la falimentara ASA Targu Mures

Poli Timişoara este cea mai inactivă echipă de pe piaţa transferurilor. Ionuţ Popa a deplasat un lot de jucători în cantonamentul din Poiana Braşov în care nu s-a regăsit nici un jucător nou! Adus în urmă cu câteva luni la club, directorul sportiv Adrian Neaga lasă impresia că este doar un personaj de decor la Poli.

In februarie sarbatoreste iubirea! Vacanta in Dubai, Milano, Belgrad sau Bari / FOTO

Pentru că ne place să facem din orice zi o sărbătoare, așteptăm cu nerăbdare să celebrăm iubirea! Motive să o facem putem găsi în fiecare zi, însă pentru a le arăta celor dragi cât de mult îi prețuim, o călătorie este ideală. În februarie aveți de unde alege, pentru că Agenția Ultramarin a pregătit vacanțe numai bune de petrecut în doi.

Top