Stirile din ziua: 5 ianuarie 2017

Ce vor studentii de la Mos EduCraciun: mai multa practica, mai putina teorie

Ce vor studentii de la Mos EduCraciun: mai multa practica, mai putina teorie

Studenţi timişorenii nu mai vor adune noţiuni teoretice fără ca acestea să fie dublate de sesiuni practice. Este concluzia unui studiu prin care tinerilor li s-a cerut să trimită scrisori unui Moş Crăciun virtual, căruia să-i spună dorințele lor legate de modificarea sistemului de învăţământ superior.

Retrospectiva: Desi, dupa Robu, PNL Timis castiga alegerile locale, Grindeanu ajunge presedinte CJ

4 mai. Ca orice politician român care se respectă, primarul Nicolae Robu face o vizită la DNA. Acolo unde e pus să dea explicaţii despre un contract de telefonie mobilă încheiat de municipalitate. De termenii contractuali s-a ocupat însă viceprimarul Traian Stoia. 9 mai. După 14 ani în care avut monopol pe semnalizarea rutieră din

De ce n-au mers lucrurile in PNL, varianta Robu: Amatorism, frustrare, candidati parasutati de la Bucuresti

Președintele demisionar al PNL Timiș, Nicolae Robu, a trecut la analize la rece ale rezultatelor partidului la alegerile din 2016. Amatorism, candidați prost aleși sau parașutați de la centru, peste capul organizațiilor locale, haos în comunicarea cu alegătorii sunt doar câteva dintre cauzele care au dus la înfrângerea usturătoare a liberalilor.

Roxana Iliescu, vicepresedinte CJ Timis: Sunt un om absolut liber, fara datorii, nici materiale, nici morale

Roxana Iliescu este o apariție neobișnuită în politica timișeană. Intrată în viața publică în 2016, an cu două ture de alegeri, Iliescu, reprezentant al PMP, a devenit vicepreședinte al CJ Timiș, în urma unui protocol semnat cu PSD și ALDE. De unde vine, de ce a vrut să facă politică, despre cum va funcționa mai departe alianța cu PSD și despre cum a fost prima jumătate de an în administrația publică, în interviul următor.

O noapte de ninsoare la Timisoara: 7 utilaje și 99 de tone de material antiderapant

Prima ninsoare mai serioasă căzută la Timișoara a scos pe străzi utilajele de deszăpezire ale celor două firme care au contract cu primăria. Într-o singură noapte s-au folosit 99 de tone de clorură de sodiu. Municipalitatea a prelungit până în aprilie 2018 contractele cu Retim și SDM, pentru acest serviciu.

Colaborare intre Steaua si Poli! Cristi Barbut, moneda de schimb pentru imprumutul catorva jucatori stelisti

Poli Timişoara ar putea beneficia de serviciile a cel puţin doi jucători de la Steaua Bucureşti. Aceştia ar urma să pună umărul la salvarea de la retrogradare a echipei pregătită de Ionuţ Popa. În schimb, tot în această iarnă, polistul Cristi Bărbuţ are şanse mari să ajungă la Steaua.

Hot de buzunare, prins dupa ce a dat atacul intr-o farmacie din Piata Victoriei

Probabil pentru că e frig și nu rentează să înghețe prin mijloacele de transport în comun, un hoț de buzunare s-a… reprofilat! El a fost surprins într-o farmacie, în timp ce încerca să fure niște creme, și a fost imobilizat de polițiștii locali după o cursă de urmărire prin centrul Timișoarei.

Autostrazi din programul de guvernare: PSD vrea sa lege Timisoara de Bucuresti prin Alexandria

Programul de guvernare al PSD include o autostradă prin sudul României, care să lege Timişoara de Bucureşti. Este vorba despre așa-numita Autostrada Sudului, pe traseul Bucureşti – Alexandria – Craiova – Lugoj. Aceasta ar urma să fie construită în parteneriat public – privat.

Aproape 200 de utilaje la curatat zapada pe soselele din vestul Romaniei

Zăpada căzută în noaptea de miercuri spre joi a făcut necesară intervenţia drumarilor pe şosele. Firmele tocmite de Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara au acţionat pe raza judeţului Timiş cu 50 de utilaje. Pentru asigurarea circulaţiei au fost răspândite pe drumurile naţionale din subordine 357 de tone de material antiderapant.

Top