Arhiva pentru luna: decembrie 2016

Un milion de euro, pentru reluarea transplantului renal la Timisoara

Un milion de euro pentru modernizarea blocului operator de la Spitalul Județean, astfel încât la Timișoara să poată fi reluate transplanturile renale. Lucrările ar trebui să înceapă în 2017. Un chirurg american a vizitat Județeanul și, conform acestuia, sunt premise ca astfel de intervenții să fie făcute din nou în orașul de pe Bega.

Parlamentarii liberali de Timis: conturi, terenuri si… un dar de botez de 102.000 euro si chiar mai mult

PNL Timiș a trimis în parlament, după alegerile din 11 decembrie, un senator și trei deputați. Alina Gorghiu are cea mai stufoasă declarație de avere, din care nu lipsește „darul” extrem de consistent de la botezul fiului său. Avem, de asemenea, un deputat latifundiar, dar și unul care încă nu și-a făcut publice proprietățile.

Sorin Grindeanu: Voi fi primul ministru al Romaniei, dar nu voi uita de unde sunt

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a fost categoric, vineri seară: va susține proiectele orașului și ale întregii zone a Banatului. În plus, desemnarea Timișoarei drept Capitală Europeană a Culturii în anul 2021 este un proiect care trebuie să aibă sprijinul guvernului.

Robu i-a facut deja lista lui Grindeanu! 15 obiective de facut la Timisoara, pe bani de la guvern

Primarul Nicolae Robu l-a felicitat cu litere mari pe Facebook pe premierul desemnat Sorin Grindeanu și i-a făcut repede și o listă cu investiții pe care guvernul ar trebui să și le asume în Timișoara. Printre acestea, centura, stadion, spital regional și Muzeul Revoluției.

Liniste la PNL: liberalii spun dupa 2 ianuarie daca incearca o majoritate in CJ Timis! Oricum, fara ALDE

Plecarea lui Sorin Grindeanu la București deschide, cel puțin teoretic, o portiță pentru o eventuală schimbare de majoritate în CJ Timiș. Liberalii, care în vară nici măcar nu au făcut o propunere pentru președinția instituției, ar putea profita de situație, dar, oficial, nimeni din filială nu vorbește despre asta. Update: Nicolae Robu cheamă Dreapta la discuție, dar exclude din start ALDE.

Cine vine in locul lui Grindeanu la CJ Timis? Dupa 4 ianuarie am putea avea un raspuns

Sorin Grindeanu a condus, pe 20 decembrie 2016, ultimul plen în calitate de președinte al CJ Timiș. Desemnat oficial premier, el va pleca la București, astfel că în CJ va intra un nou consilier PSD și va trebui ales un alt președinte. Social-democrații încă nu vorbesc oficial despre succesorul lui Grindeanu.

Vie sa renasca: scena din Poiana Lupului, distrusa de un incendiu, are nevoie de ajutor / FOTO

Să renască, plină de viață așa cum o știm! Vorbim despre scena din Poiana Lupului, „casa” de fiecare an a Festivalului de Jazz de la Gărâna, care a devenit amintire. S-a făcut scrum în luna octombrie și, pentru ca povestea jazzului de munte să meargă mai departe, fiecare dintre noi poate da acum o mână de ajutor.

PSD-ist bogat, PSD-ist sarac: ce averi au parlamentarii de Timis si cine are o sotie cu noroc la loto

PSD Timiș a trimis în parlament patru deputați și doi senatori. Cinci dintre parlamentarii social-democrați sunt „boboci”. Unul dintre ei nu deține nicio proprietate, altul și-a luat apartament prin „Prima Casă”, iar altul are o soție cu noroc la loto!

iohannis

Iohannis ar putea amana decizia: Grindeanu trebuie sa astepte pana dupa Anul Nou

Președintele Klaus Iohannis ar anunța cel mai probabil după 3 ianuarie decizia privindu-l pe Sorin Grindeanu, propus pentru funcția de premier de către PSD și ALDE. Asta susțin surse citate de hotnews.ro, care susțin și că șeful CJ i-ar fi lăsat lui Iohannis o impresie bună.

Top