Stirile din ziua: 20 ianuarie 2017

Inca prea mici pentru un razboi asa de mare! Banatenii, invinsi si in Scotia

Inca prea mici pentru un razboi asa de mare! Banatenii, invinsi si in Scotia

După meciul cu cântec împotriva sensibililor francezi, decis la masa verde, Timişoara Saracens şi-a luat la revedere de la primul an în Challenge Cup. Bănăţenii au evoluat în Scoţia, la Edinburgh, şi nu au putut ţine piept „ciulinilor”, care s-au impus cu punct bonus şi au câştigat grupa din care au mai făcut parte Harlequins Londra şi Stade Francais.

Moise Guran, la Timisoara: In Romania nu traim mai bine pentru ca nu reusim sa invatam mai mult

Absolvent de Drept, dar devenit celebru ca jurnalist TV şi radio, Moise Guran a venit vineri la Timişoara pentru a discuta cu studenţii la Universitatea de Vest. Au fost câteva sute în Aula Magna, iar subiectele discutate au fost numeroase: s-a vorbit despre economie, societate, studenți, viitor, antreprenoriat și tehnologie.

Peste o mie de profesori susțin examenul de titularizare la Timișoara

Fara concurs, pentru ca nimeni n-a vrut: patru directori adjuncti de scoli din Timis, numiti prin detasare

Patru unități de învățământ din Timiș au directori adjuncți numiți prin detaşare în interesul învăţământului dintre foştii şefi ai unităţilor care nu au promovat concursul sau nu s-au prezentat la el. În total, la nivel național, sunt 502 directori și directori adjuncți instalați astfel.

Conducere aleasa la PNL, doar la vara! Gorghiu nu mai vrea sa fie presedinte

Liberalii nu se grăbesc să-și desemneze șefi prin vot. Încă nu există un calendar al alegerilor, astfel că o convenție națională ar putea avea loc undeva în luna iunie. Asta crede senatorul de Timiș Alina Gorghiu, fost președinte al PNL, care nu-și mai dorește o astfel de funcție.

pnl

La PNL Timis nu se mai cauta tradatorii! Robu: E subiect inchis

Mai puțin de o săptămână a durat căutarea, în PNL, a consilierilor județeni care au votat în favoarea instalării lui Călin Dobra ca președinte al CJ. După juratul pe Biblie și un apel retoric la poligraf, Nicolae Robu a anunțat că subiectul este închis. Liberalii pot în continuare să se suspecteze reciproc, în speranță că unii se vor… devoala.

Castelul Huniade, tot in aer! Receptia lucrarii de consolidare, ratata a doua oara

Programată pe 20 ianuarie, a doua recepție a lucrărilor de la Castelul Huniade a fost un eșec! Au lipsit reprezentantul primăriei, cel al Inspectoratului de Stat în Construcţii și nici n-a fost depusă întreaga documentație. Șantierul a început acum 11 ani și a vizat doar consolidarea părții de nord-vest a imobilului.

De la „golanii” si „legionarii” lui Iliescu, la „cretinii” si „nazistii” actualei puteri

În primăvara anului 1990, manifestanţii din Piaţa Universităţii erau catalogaţi de Ion Iliescu drept „golani”, „legionari” şi alte apelative. „Vina” lor era faptul că protestau împotriva derapajelor evidente de la democraţie ale noii puteri instalate după 1989.

Vizita pe Statia Spatiala Internationala: cum pot sa vina elevii din Timisoara la intalnirea cu un cosmonaut

Profesorii și elevii de liceu din Timișoara sunt invitați la o plimbare virtuală la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS). Ghid le va fi Thomas Pesquet, astronaut al Agenției Spațiale Europene (ESA). Cei care vor să participe trebuie doar să se înscrie în prealabil.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri, 20 ianuarie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – str. Cernei (p), N. Titulescu (p), I. L. Caragiale, Bobâlnei, Bucegi (p), Șt. O. Iosif, Grup Școlar A.Vlaicu – str.Cernei, Buziaș – str. A. Iancu Bl.C3, orele 9 – 17; Cruceni (p), orele 9 –

Top