Stirile din ziua: 24 ianuarie 2017

Thomas Pesquet a raspuns, din Cosmos, intrebarilor venite de la Timisoara

Thomas Pesquet a raspuns, din Cosmos, intrebarilor venite de la Timisoara

Cosmonautul francez Thomas Pesquet, aflat pe Staţia Spaţială Internaţională, a răspuns miercuri întrebărilor lansate de mai mulţi profesori de şcoală şi liceu din România. Primele două au venit chiar de la Timișoara.

Trei firme din agricultura si una din industrie au adus aproape 5 milioane de euro in Timis

Doi investitori, unul din Germania şi unul din Danemarca, deţinători ai unei societăţi agricole cu sediul în comuna Dudeştii Vechi au contribuit fiecare cu peste 1,5 milioane de euro la majorarea capitalului social al acesteia, arată datele Registrului Comerţului pentru luna noiembrie a anului trecut, ultima analizată.

Robu si Dobra au dat mana cu mana, de Ziua Unirii

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată, la Timișoara, la monumentul lui Alexandru Ioan Cuza, în fața sediului Inspectoratului de Poliție Timiș. N-au fost prea mulți participanți, în afară de oficialități care s-au prind în Hora Unirii, asta și din cauza frigului pătrunzător și a ceții de cod galben, dar și, probabil, a minivacanței.

drumul boilor

In sfarsit: ultimele pregatiri pentru lucrarile de la Drumul Boilor! Inca o cale de acces spre Mosnita Noua

Primăria Timișoara vrea să facă, în sfârșit, drumul promis de aproape doi ani, care ar ușura viața celor care locuiesc în Moșnița Nouă. Este vorba despre 1,5 km de șosea, legătura între Calea Moșniței, de la intersecția cu strada Albăstrelelor, și Drumul Boilor. Primul pas: aprobarea unor donații de terenuri private pe care ar urma să fie făcută această cale de acces.

Pasagerii mai multor curse aeriene spre si dinspre Sibiu au ajuns la Timisoara din cauza cetii

Pasagerii care ar fi trebuit să sosească în noaptea de luni spre marţi de la Londra şi Munchen la Sibiu au fost nevoiţi să aterizeze pe aeroportul din Timişoara, din cauza ceţii. Cei care ar fi trebuit să plece de la Sibiu spre Germania şi Marea Britanie au fost aduși cu autocarele tot la Timișoara, pentru a putea decola.

Centura Timisoarei nu are fila de buget in 2017, licitatia pentru SF, in derulare pana in aprilie

Ministerul Transporturilor are prevăzut, pentru 2017, un buget de 13,76 miliarde de lei. Priorități sunt, printre altele, finalizarea autostrăzilor Lugoj-Deva sau Sebeș-Turda, modernizarea Transalpinei și a Transfăgărășanului, dar și mai multe șosele de centură, începute în anii anteriori. Centura Sud a Timișoarei, pentru care e în desfășurare licitația pentru revizuirea PT și SF, nu are filă de buget.

Top