Stirile din ziua: 23 ianuarie 2017

Klaus Iohannis

Sah la PSD. Iohannis: Voi incepe demersurile pentru un referendum pe tema amnistiei si gratierii

Sah la PSD. Iohannis: Voi incepe demersurile pentru un referendum pe tema amnistiei si gratierii

Președintele Klaus Iohannis ia în considerare organizarea unui referendum pe tema amnistiei și grațierii. Anunțul a fost făcut luni seară, într-o declarație televizată. Iohannis a mai spus că nimeni nu vrea să răstoarne regimul, ci oamenii au ieșit în stradă pentru a-și spune nemulțumirea.

Proiect de buget pe 2017: Timisul, tot codas la drumuri judetene si alocari de TVA

Ministerul de Finanțe a publicat luni proiectul de buget. PIB pentru 2017 este estimat la 815,195 miliarde de lei, cu un deficit de 2,96%. Timișul nu se numără, nici în acest an, printre județele fruntașe la alocările de cote defalcate din TVA pentru drumuri și echilibrarea bugetelor locale.

Revolutionarii LORD cer suspendarea lui Iohannis! Dragnea si Tariceanu, garantii democratiei

Pentru doua oară în mai puțin de o lună, revoluționarii grupați în organizația LORD 89, Loja de Onoare a Revoluționarilor din 1989, cer suspendarea președintelui Klaus Iohannis, pentru că e „iresponsabil” și „pericol la adresa ordinii publice”. Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu sunt considerați garanți ai democrației și li se solicită să ia măsuri.

Excursii de primavara, pentru amintiri de-o viata /FOTO

Venirea primăverii înseamnă, pentru mulți dintre noi, revenirea la plimbările lungi în aer și, deopotrivă, descoperirea unor locuri frumoase, în care să ne facem amintiri pentru o viață. Când simţi nevoia unei ieșiri scurte, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, așa-numitele city-breakuri.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni, 23 ianuarie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Săcălaz – Ronaț Triaj, CED Ronaț, CFR Ronaț, ICCO EMT), Sânmihaiu Român, Tormac – partea peste șosea dinspre Cadar, Buziaș – str. A. Iancu, Bl.C3, orele 9 – 17; Liebling (p), orele 9 – 15.

Top