Stirile din ziua: 9 ianuarie 2017

evaluarea

La Timisoara nu sunt scoli fara caldura, cursurile pot fi reluate miercuri

La Timisoara nu sunt scoli fara caldura, cursurile pot fi reluate miercuri

Elevii din Timiș au mai primit două zile de vacanță, după ce Inspectoratul Școlar Județean a decis amânarea reluării cursurilor până miercuri, 11 ianuarie. Totul, din cauza gerului și a problemelor legate de căldura din sălile de clasă. La Timișoara, de miercuri, copiii se pot întorce la școală.

primaria timișoara

Cumparaturi la Primaria Timisoara: peste 600.000 de euro pentru muscate, calendare, apa minerala si multe altele

Primăria Timișoara a pregătit lista cu achiziții directe pentru anul 2017, care include atât contracte de furnizare și de servicii, cât și contracte de lucrări. Este o sumă care se apropie de 2,3 milioane de lei. Mare parte din achiziții sunt destinate serviciului Salvo, dar se cumpără și formulare și ștampile, apă minerală, agende sau calendare.

Retrospectiva (6): Grindeanu, in noiembrie portret-robot, in decembrie premier

1 noiembrie. Se caută proiect tehnic și studiu de fezabilitate pentru fântâna cântătoare din Parcul Botanic. Megainstalația de sunet și lumini pe care o voia primarul Nicolae Robu pe Bega va fi realizată în parc și va avea atât „ceață”, cât și „ecran de apă”. Instalația ar putea fi terminată în 2017. 1 noiembrie. La

Nici nu s-a instalat bine guvernul, ca PSD pune placa cu „mostenirea dezastruoasa”

Orice copil de clasa a II-a, când se fac primele operaţii de adunare şi scădere, poate să explice faptul că programul economic al PSD e o mare gogoriţă şi nu poate fi pus în practică. Respectiv, nu poţi să tai veniturile, să creşti cheltuielile şi să respecţi deficitul bugetar.

Un fundas si un atacant, ca si plecati de la Poli Timisoara! Nicio noutate la capitolul veniri

Poli Timişoara nu este activă pe piaţa transferurilor, chiar dacă lotul lui Ionuţ Popa devine tot mai subţire. După despărţirea de mijlocaşii Alin Cârstocea şi Iulian Roşu, Poli se mai desparte de un fundaş şi un atacant, ambii transferaţi anul trecut. Prima noutate din lotul celor de la Poli ar putea fi fostul internaţional Bănel Nicoliţă.

CJ Timis va avea presedinte in cateva zile. Dobra, in locul lui Grindeanu

Plenul CJ Timis este convocat în prima ședință din 2017 sâmbătă, 14 ianuarie. Sunt exact cinci puncte pe ordinea de zi, din care ultimul este alegerea unui nou președinte. Lucrurile sunt destul de clare, în condițiile în care PSD deține majoritatea, alături de ALDE și PMP.

Maturatoare de 5.000 de euro pentru patinoarul din Parcul Copiilor

La aproape trei luni de când l-a deschis, primăria a cumpărat utilaje pentru… curățarea patinoarului artificial din Parcul Copiilor. Pentru că era prea puțin folosit de timișoreni, primarul Nicolae Robu voia să-l dea în administrarea unei firme privat. Apoi s-a răzgândit.

Vacante minunate, pe preturi Early Booking, pentru un an 2017 plin de surprize / FOTO

Am intrat de câteva zile în 2017 și, după vârtejul sărbătorilor de iarnă, începem încet-încet să ne reluăm activitățile obișnuite. Printre acestea, și planurile pentru vacanțe fabuloase, care să ne facă să simțim cât de frumoasă este viața. Acum e momentul să pregătiți acele momente, iar Agenția Ultramarin vă poate fi, ca de obicei, de ajutor.

Top