Stirile din ziua: 21 ianuarie 2017

Tragedie la Sanpetru Mare: fetita de doi ani, moarta intr-un incendiu

Tragedie la Sanpetru Mare: fetita de doi ani, moarta intr-un incendiu

Sâmbătă neagră pentru o familie din Sânpetru Mare. O fetiță de numai doi ani și patru luni și-a pierdut viața în urma unui incendiu. Pompierii au reușit să-l salveze pe fratele de patru ani al micuței.

rectificare

Caminul de lux al UVT nu e gata dupa aproape 4 ani, ministerul vrea sa finanteze inca unul

Ca la noi la nimeni: Ministerul Educației a cerut universităților care vor cămine studențești noi să depună proiecte, ca să primească finanțare. UVT are șanse mari să fie acceptată, deși o contrucție similară, pentru care tot guvernul trebuie să plătească, începută acum patru ani, e departe de a fi gata.

Un timisorean, in spatele cumpararii ultimelor hypermarketuri Real din Romania

O societate offshore a achiziţionat ultimele patru magazine de tip hypermarket operate sub sigla Real. În spatele acestei societăţi se pare că se află doi dintre foştii directori în România ai retailerului german Metro, Dusan Wilms şi Gerardo Monzillo, cel dintâi fiind născut la Timişoara.

Robu n-a condus PNL Timis doar cateva minute! E interimar aproape de cand si-a dat demisia

Și-a dat demisia, apoi și-a lăsat colegii să vorbească public despre un potențial președinte interimar, pentru ca acum să spună că tot el asigură interimatul! Și asta, încă de la câteva secunde după ce și-a depus demisia prin… Whatsapp. Nicolae Robu vorbește despre decizii generice, luate în interesul partidului.

La un pas de o noua tragedie: clubul Bamboo din Bucuresti s-a facut scrum

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clubul Bamboo din Capitală. Câteva zeci de persoane au ajuns la spital în urma incendiului, în principal intoxicate cu fum și suferind de hipotermie. Conform viceprimarului Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, clubul nu avea autorizație de funcționare și fusese amendat anul trecut.

Top