Stirile din ziua: 29 ianuarie 2017

Victorie într-un cadru hibernal pentru Politehnica, in primul amical

Victorie într-un cadru hibernal pentru Politehnica, in primul amical

Divizionara secundă Politehnica Timişoara se află, de la începutul săptămânii într-un stagiu de pregătire centralizată la Băile Herculane. Tehnicianul Sorin Brindescu şi staff-ul său le încarcă bateriile „Băieţilor în ghete” pe platoul Coronini, în sala de sport şi, când timpul le permite, pe terenul de fotbal.

Timisoara cere: Fara gratiere! Mii de oameni in strada, pentru a doua duminica la rand / FOTO

Dacă e duminică, la Timișoara, și nu numai, e protest anti-amnistie și anti-grațiere. Frigul s-a înmuiat, așa că prezența a fost mare de la început. UPDATE: În jur de 8.000 de oameni au participat la acest miting. Duminica viitoare este programată o acțiune similară.

Ochiul Europei pe butelia romaneasca

MCV este un instrument de monitorizare și control impus de Uniunea Europeană României și Bulgariei pentru anii de după ce familia europeană a decis, strategic, ca aceste două țări aproape feudale să fie acceptate, peste rânduiala occidentală, în interiorul Uniunii.

In Parcul Central s-au imbracat copaci si s-au incalzit suflete / FOTO

Timișorenii cu suflet bun au ieșit din case duminică dimineață și au adus, în Parcul Central, haine groase, căciuli, fulare și pături, pentru cei mai puțin norocoși, care înfruntă gerul fără a avea o casă a lor. Acțiunea „Te provoc să fii bun – Încălzim suflete” a fost organizată de Asociația Look Inside.

Patinoarul de 120.000 de euro din Parcul Copiilor e tot gol. Cat costa sa inchiriezi patine / FOTO

Teoretic, acum există și firmă de închiriat patine, și mașini pentru curățarea suprafeței, deci condiții pentru ca patinoarul artificial din Parcul Copiilor să fie folosit intensiv ar fi. Practic însă, timișorenii tot nu se înghesuie să se „dea”.

Top