Stirile din ziua: 2 ianuarie 2017

Primul soc sportiv al anului in Timisoara: „Leii” se despart de antrenorul care i-a salvat!

Primul soc sportiv al anului in Timisoara: „Leii” se despart de antrenorul care i-a salvat!

An nou şi surprize nu tocmai plăcute la prim-divizionara de baschet, BC SCM Timişoara. Antrenorul care a pus umărul la ultimul trofeu câştigat de echipă, Cupa României din urmă cu două sezoane, din postură de secund, dar şi cel care are marele merit că a salvat echipa de la retrogradare şi a închegat o echipă solidă, s-a despărţit „amiabil” de grupare!

stpt

Aproape 21 de milioane de lei a costat, in ultimii trei ani, bezna de pe strazile Timisoarei

În ultimii ani, aproape seară de seară, bezna se instalează pe străzile din diferite cartiere ale Timișoarei, iar autoritățile locale ridică din umeri: nu există decât un singur distribuitor de energie electrică. Facturile însă continuă să fie plătite, iar sumele nu sunt deloc mici. Actualul contract pentru… întuneric expiră la finele anului 2017.

153.000 de euro, pentru tiparirea si impartirea Monitorului Primariei, in 2017

Tipografia deținută cândva de miliardarul Josif Constantin Drăgan va tipări, în următoarele 12 luni, Monitorul Primăriei Timișoara. Municipalitatea are și „poștaș” pentru această publicație, a cărei distribuire ei costă mai mult decât tipărirea.

Nici prea-prea, nici foarte-foarte: cum stau la averi parlamentarii USR de Timis

Un deputat de Timiș aflat la primul mandat are peste 150.000 de dolari în conturile personale, dar nu deține niciun fel de proprietăți imobiliare. Un altul și-a trecut în declarația de avere datată iunie 2016 o datorie de un sfert de milion de euro, scadentă în 2012!

Avem doar 12 sirene pentru alerta de calamitate! Primaria vrea sa stie ce lipseste in sistemul de alarmare

În caz de calamitate, populația Timișoarei ar trebui să fie avertizată prin sirene. Asta, teoretic, pentru că, în realitate, aceste dispozitive sunt prea puține și nimeni nu știe dacă pornirea lor chiar ar reuși să alerteze oamenii. Primăria încearcă acum să facă ordine în acest domeniu.

S-au calificat la un concurs organizat de NASA, dar sunt sanse minime sa participe! De vina sunt banii

Se întâmplă în România, la Timișoara! Sunt printre cei mai buni din lume în robotică, s-au calificat în finala unui concurs organizat de NASA, dar sunt aproape siguri că nu vor putea să-și arate valoarea. 6.400 de dolari îi despart pe patru elevi timișoreni de participarea la finalul competiției care va avea loc în SUA.

Top