Stirile din ziua: 1 ianuarie 2017

Metropola, singura sansa de dezvoltare coerenta a Timisoarei si Aradului

Metropola, singura sansa de dezvoltare coerenta a Timisoarei si Aradului

O metropolă Arad – Timișoara ar putea genera, în această parte a țării, un pol de dezvoltare de nivelul Bucureștiului. E singura șansă ca ambele orașe să crească frumos în viitor, consideră viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Ca sa nu mai fie carati bolnavii pe scari cu targa, primaria pune, cu 200.000 de euro, lift la Oncologie

Cu peste 12 milioane de euro alocate, în acest an, pentru diverse lucrări la spitalele din Timișoara, primăria va continua să bage bani în modernizarea acestora. Una dintre problemele urgente care vor fi rezolvate în 2017 este cea a unui lift la secția de Oncologie a Municipalului. Lucrarea va costa aproape 200.000 de euro și include și refacerea fațadei clădirii în care funcționează spitalul.

Biletele pentru concertul de Anul Nou 2018 de la Viena va asteapta! Ce trebuie sa faceti

Biletele la faimosul concert de Anul Nou din 2018 al Filarmonicii din Viena sunt la un click distanță. În perioada 2 ianuarie – 28 februarie vă puteți înscrie la tragerea de sorți care va desemna fericiții posesori ai tichetelor. Sunt, de fapt, trei concerte, toate cu același program, iar prețul biletelor este cuprins între 20 și 1.090 de euro.

Ostaficiuc, condamnat la patru ani si jumatate in dosarul Poli

Fostul şef al Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a fost condamnat la patru ani și jumătate în dosarul finanţării echipei de fotbal Poli Timişoara! El a fost trimis în judecată alături de alte nouă persoane. Sentința a fost dată de Tribunalul Timiș și poate fi atacată.

La multi ani, 2017!

Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să vă fie plin de realizări remarcabile, sănătate, bani și fericire! Noi, deBAnat.ro, vă mulțumim că ne-ați fost alături (și) în 2016 și vrem să vă aducem și în 2017 știri mai bune, povești de succes și oameni pe care să vă fie drag să-i întâlniți în

Top