Stirile din ziua: 15 ianuarie 2017

Nu a fost ziua „Leilor”! BC Timisoara a suferit o infrangere dureroasa la Pitesti

Nu a fost ziua „Leilor”! BC Timisoara a suferit o infrangere dureroasa la Pitesti

Un derby „violet” şi pentru primele șase locuri în sezonul regulat de baschet masculin dintre SCMU Piteşti şi BC SCM Timişoara s-a transformat într-un galop de sănătate pentru gazde.

Robu, razboi cu Draganescu si Coifan: Chiar credeti ca sunteti in masura sa-mi dati lectii?

Președintele demisionar al PNL Timiș, Nicolae Robu, începe un nou război, pe Facebook, cu doi foști lideri ai organizației. Este vorba despre veteranul Viorel Coifan și fostul prefect Ovidiu Drăgănescu, de la care spune că nu acceptă lecții! Cei doi nu l-au atacat public niciodată pe Robu.

Timisoara Saracens – Stade Francais ramane meci anulat pana la noi ordine

Întâlnirea dintre Timişoara şi Paris din cadrul etapei a V-a a Challange Cup se transformă într-o poveste fără sfârşit. Deşi s-au mai jucat meciuri din această competiţie, chiar şi pe un teren cu zăpadă la -20 de grade Celsius, francezii de la Stade Francais au refuzat jocul și e posibil ca regulamentele internaţionale să-i dea dreptate.

sala polivalentă

Robu cere din nou stadionul de la CJ Timis, dupa anularea meciului din Challenge Cup al Timisoara Saracens

CL Timișoara a votat, încă din septembrie, o hotărâre prin care solicită de la CJ Timiș drept de administrare asupra stadionului „Dan Păltinișanu”. Arena este tot la Județ, iar acum primarul Nicolae Robu anunță public că vrea s-o ceară din nou. Declicul: meciul anulat al Timișoara Saracens din Challenge Cup, după ce s-a constatat că gazonul nu corespune standardelor unei astfel de competiții.

UNPR, partidul cu cea mai mare gaura dupa alegerile locale: peste 1 milion de lei cheltuiti ilegal

Candidații de la alegerile locale nu au putut justifica peste 3 milioane de lei din suma cheltuită pentru campania electorală. Recordul îl deține UNPR, care nu va primi înapoi niciun leu din cei peste 1,04 milioane folosiți pentru promovarea candidaților! Întreaga campanie electorală de la „locale” a costat aproximativ 50 de milioane de lei.

Top