Stirile din ziua: 12 ianuarie 2017

ședințe

PNL Timis va avea o propunere pentru presedinte al CJ cu o singura conditie

E tot mai puțin probabil că liberalii vor avea o propunere pentru funcția de președinte al CJ Timiș, la votul programat sâmbătă, 14 ianuarie. Președintele demisionar Nicolae Robu spune că șansele de a face o majoritate sunt cam fel ca acum jumătate de an. Atunci, PSD a făcut alianță cu ALDE și PMP.

Germanii de la Continental au cele mai importante afaceri din Timis

O hartă interactivă a afacerilor din România arată că germanii de la Continental deţin cele mai importante afaceri din Timiş. Prin intermediul a două societăţi, producătorul din industria automotive are cele mai mari cifre de afaceri din judeţ. Din punct de vedere al numărului de angajaţi, liderul este Delphi Packard Romania SRL.

autostrada1

Cei 15 km de pe A1 Lugoj-Deva vor fi deschisi in jurul datei de 10 februarie

Cei 15 km din autostradă A1 Lugoj – Deva, lotul 2, între nodurile Dumbrava și Margina, finalizați în decembrie 2016, vor fi deschiși traficului în jurul datei de 10 februarie 2017. Anunțul a fost făcut în timpul ședinței de guvern de joi, 12 ianuarie, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Premierul Sorin Grindeanu ceruse, săptămâna trecută, găsirea unei soluții pentru deschiderea traficului.

Ghici cine vine la prefectura? E cumva patron de club de fite si fiu de fost prefect?

Câştigarea alegerilor de către PSD şi învestirea Guvernului Dragnea, pardon Grindeanu!, va conduce evident şi la schimbarea prefectului de Timiş. Mai ales că acesta, Mircea Băcală, a fost livrat iniţial de PDL, reînvestit apoi de Guvernul Cioloş.

Aproape 300 de tone de antiderapant, aruncate pe strazile din Timisoara

La Timișoara a nins puțin, iar străzile s-au acoperit cu un strat de nea care a dat de furcă șoferilor, mai ales pe arterele secundare. Cei de la primărie susțin că operațiunile de deszăpezire au decurs bine, în ciuda faptului că mulți timișoreni au spus că nu au văzut utilajele pe stradă.

Sfaturi de la pompieri pentru ciobani: nu beti alcool si imbracati-va gros

Pompierii de la ISU „Banat” au vizitat, în ultimele zile, nu mai puțin de 121 de stâne de oi din județul Timiș. În condițiile în care vremea a fost geroasă, ei au discutat cu ciobanii, oferindu-le sfaturi pentru a se proteja împotriva frigului, și au verificat modul în care funcționează sistemele de încălzire din adăposturi.

Florin Piersic isi tine ziua de nastere la Timisoara, cu… straini in noapte

Pe 27 ianuarie, Florin Piersic împlinește 81 de ani și, pentru că publicul timișorean îi este extrem de aproape, actorul a decis să-și sărbătorească ziua de naștere în orașul de pe Bega. El va juca, din nou, într-un spectacol care a devenit un adevărat brand teatral al ultimului deceniu în România, „Străini în noapte”.

Top