Stirile din ziua: 4 ianuarie 2017

Licitatia pentru proiectul tehnic al Centurii Sud, lansata in ultima zi a Guvernului Ciolos

Licitatia pentru proiectul tehnic al Centurii Sud, lansata in ultima zi a Guvernului Ciolos

Un prim pas pentru contractarea lucrărilor de realizare a Centurii Sud a Timișoarei a fost făcut miercuri, 4 ianuarie, în ultima zi a Guvernului Cioloș. Este vorba despre lansarea licitației pentru toată documentația necesară acestui proiect care însă nu se regăsește în programul de guvernare al PSD.

Sala Polivalenta, santier uitat pana la Sfantu’ Asteapta

Șantierul de la Sala Polivalentă a Politehnicii este efectiv în aer și nimeni nu poate spune când va fi terminat. O recunoaște primarul Nicolae Robu, care spune că Politehnica ar putea apela la instanță, dar ar putea căuta, de asemenea, și un nou constructor. Nimic nu e cert, în afară de sumele importante plătite până acum.

Pavel Popescu (PNL) a aflat cum se face opozitie, dupa ce un liberal i-a spus sa nu mai puna intrebari tampite!

Deputatul PNL de Timiș Pavel Popescu susține că a fost admonestat de un coleg liberal și sfătuit să nu mai pună întrebări tâmpite viitorilor miniștri! Popescu voia să știe de unde vor veni banii pentru construirea spitalelor regionale.

Ministrul Justitiei confirma: O lege a amnistiei si gratierii ar fi de bun augur

Chiar din momentul nominalizării în fruntea Ministerul Justiţiei, s-a vorbit despre Florin Iordache că va iniţia o lege a amnistiei şi graţierii. O astfel de lege i-ar face pârtie lui Liviu Drganea în fruntea guvernului, după ce o lege din 2001 îi interzice acest lucru pe motiv de condamnare penală.

Centura Sud a Timisoarei nu e in programul de guvernare, ministrul Cuc nu stie de ce

Ministrul propus la Transporturi, Răzvan Cuc, nu a putut numi, la audierile din comisiile parlamentului, nici măcar un singur proiect care să intre în lucru în acest an. Întrebat de deputatul USR de Timiș Cătălin Drulă de ce nu este în programul de guvernare și Centura Sud a Timișoarei, Cuc n-a putut oferi un răspuns.

A fost deputat 3 saptamani! Calin Dobra demisioneaza din parlament

Lugojeanul Călin Dobra renunță, după votarea Guvernului Grindeanu, la mandatul de deputat câștigat pe 11 decembrie și se întoarce la CJ Timiș. El este în pole-position pentru ocuparea funcției de președinte al instituției, pentru care are nevoie de 19 voturi. PSD, ALDE și PMP, fără componenta UNPR, au 20.

Mandic a parasit BC Timisoara fiindca asa a vrut, clubul oricum nu-l poate da afara pe Otasevic

Despărţirea de Nenad Mandic a luat prin surprindere pe toată lumea. De la conducerea clubului, la jucători şi la fani. Ilie Triţoiu, managerul general al clubului, a încercat să răspundă la întrebarea „de ce”, cu atât mai mult cu cât tehnicianul şi-a făcut cu brio treaba şi era apreciat de toată lumea.

Retrospectiva (2): Incepe ascensiunea lui Grindeanu. Primul episod, candidatura la sefia CJ Timis

1 martie. Prima zi de primăvară i-a adus unui șofer o amendă uriașă. Accesul mașinilor în Piața Unirii este interzis, dar asta nu l-a împiedicat pe un tupeist să-și încerce norocul. Posesor de Alfa Romeo, el s-a urcat efectiv cu mașina pe unul dintre stâlpișorii care blochează intrarea în Unirii. Amendă: 2.210 lei și două

Palatul Victoria

Guvernul second-hand / VIDEO

Bucuria resimţită la Timişoara după desemnarea timişoreanului Sorin Grindeanu în fruntea guvernului începe încet-încet să se dezumfle. Şi chiar rău de tot. Se vede tot mai bine treaba că Grindeanu nu este reprezentantul Timişoarei/Timişului/Banatului în fruntea guvernului, ci doar al lui Liviu Dragnea. Nimic mai mult.

Campionii s-au reunit pentru ultimele doua jocuri din Challange Cup

Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, s-a reunit marți, pentru a începe pregătirea ultimelor două meciuri pe care le va susține în Challenge Cup. „Sarazinii” din Banat vor întâlni pe 14 ianuarie, pe Stadionul „Dan Păltinișanu”, de la ora 14, pe Stade Francais, după care, în 20 ianuarie, vor juca cu Edinburgh, în deplasare.

Top