Stirile din ziua: 14 ianuarie 2017

Liberal, despre alegerea lui Calin Dobra la presedintia CJ Timis: Sa fie cu noroc!

E puțin probabil că șefii PNL Timiș vor afla cu exactitate cine sunt cei doi consilieri județeni care au călcat consemnul și au votat pentru Călin Dobra (PSD) la președinția CJ. Unuia dintre aleșii liberali pare însă să nu fie afectat de toată supărarea iscată la partid.

colterm

Nu aveti caldura sau apa calda? Reclamati la Colterm, sunt multe avarii

Gerul din ultima săptămână, urmat de încălzirea bruscă a vremii a afectat o parte din rețeaua de termoficare a Timișoarei. În mai multe zone din oraș, oamenii au făcut mai multe reclamații, pe care Colterm susține că le-a rezolvat în cel mai scurt timp posibil. Vestea proastă este astfel de situații sunt așteptate și în zilele următoare.

PNL Timis cauta lasii si ipocritii care au votat pentru Dobra

Supărare în tabăra PNL Timiș, după ce doi consilieri județeni au „defectat” și au votat în favoarea președintelui CJ, social-democratul Călin Dobra. Liderul de grup, Nicu Bitea, era vizibil nervos, iar președintele demisionar al filialei, Nicolae Robu, spune că se aștepta la așa ceva.

Nicio surpriza la CJ: Calin Dobra ii ia locul lui Sorin Grindeanu

Călin Dobra a fost singurul candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș și, așa cum era de așteptat, nu a avut nicio problemă să fie ales. Așa cum se specula anterior, liberalii nu au avut nicio propunere, dar doi dintre ei au votat în favoarea lui Dobra.

Strada cu ghinion: pe Edgar Quinet se mai face o licitatie pentru 400 de metri de asfalt

400 de metri de carosabil plus trotuare, un an și ceva de promisiuni. Timișorenilor care au ghinionul să locuiască pe strada Edgar Quinet nu le rămâne decât să spere că, în sfârșit, câștigatorul licitației organizate de primărie va fi serios și se va apuca de lucru. Firma lui Georgică Cornu care ar fi trebuit să le asfalteze strada a dat faliment.

Trei cursuri pentru cei care vor sa se specializeze in achizitii publice

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, organizează, la sfârșitul lunii ianuarie și în luna februarie, noi serii ale unor cursurilor privind achizițiile publice. Acestea se adresează atât autorităților contractante, cât și potențialilor ofertanți.

Top