Primaria Timisoara nu va da niciun ban catre Poli. E ajutor de stat si e ilegal

Clubul de primă ligă ACS Poli Timișoara va rămâne în continuare fără finanțare de la bugetul local. Consiliul Concurenței i-a risipit primarului Nicolae Robu orice îndoială asupra ajutorului de stat și chiar dă dreptate CJ Timiș, care percepe clubului chirie pentru stadion, deși este membru al ONG-ului alb-violet!

În luna august, propunerea de finanțare de la bugetul local cu 5 milioane de lei a clubului ACS Poli a fost retrasă de pe ordinea de zi a CL de către primarul Nicolae Robu. Nu ar fi avut oricum cvorum, iar juriștii PMT au avut obiecții legate de acest proiect, din cauza posibilului ajutor de stat. Robu s-a supărat, însă s-a adresat Consiliului Concurenței, cerând clarificări. Răspunsul primit e clar: nu se pot da bani de la bugetul local!

„Din corespondența dintre președintele CC și Ministerul Sporturilor a rezultat că nu ar fi ajutor de stat, atâta vreme cât volumul activităților economice reprezintă mai puțin de 20% din activitățile clubului (…) Există și activități care aduc bani și care e de bun simț să aibă statut de activitate economică: meciurile, atunci se percep taxe pe bilete, se obțin bani din publicitate și sponsorizare, la fel ca și transferul de jucători (…) Dar vine acum acum Consiliul Concurenței și cred că ceea ce voi comunica acum va deveni știre națională și va zgudui toate cluburile care primesc bani de la bugetele locale. Vine Consiliul Concurenței și spune că, plătindu-se salarii la aceste cluburi, se consideră că orice fonduri date de la bugetele locale înseamnă ajutor de stat. Nu știu cum e ajutor de stat, câtă vreme statul nu este prezent, că bugetul comunității este altceva. Orice structură este calificată ca întreprindere dacă desfășoară activitate economică. Potrivit jurisprudenței Curții Europene de Justiție, când o activitate sportivă are caracterul unei activități salariale sau al unei prestații de servicii remunerate, această constituie activitate economică. În traducere liberă, dacă la un club se plătesc salarii se consideră că acel club este asimilat unei întreprinderi, indiferent că este ONG sau societate comercială, pentru că plata unor salarii reprezintă activitate economică. Pe cale de consecință, orice ajutor financiar înspre cluburi de la bugetul de stat sau cele locale reprezintă ajutor de stat”, a declarat, marți, Robu.

Mai mult decât atât, deși e ciudat, Consiliul Concurenței dă dreptate și CJ Timiș, care ia chirie pentru stadion! „«Prin urmare, alocarea de fonduri clubului ACS Poli Timișoara de către CL este susceptibilă a reprezenta o măsură de ajutor de stat. În plus, dorim să atragem atenția că nu doar finanțarea poate reprezenta ajutor de stat, ci și orice facilitate acordată de autoritățile locale, ca de exemplu scutirea de la plata unor taxe, redevențe, chirii șamd»”, a mai citat primarul din răspunsul semnat de Bogdan Chirițoiu, președintele CC.

Robu reclamă, pe de altă parte, unitățile de măsură diferite cu care a fost judecată situația lui ASC Poli, dar, cu toate acestea, risipește orice speranță a celor care credeau că vor fi alocați bani de la bugetul local. „Problema este următoarea: într-o țară care nu are foruri legiuitoare teritoriale, ci doar unul singur, central, e normal ca într-un loc să se funcționeze într-un fel și în alte locuri în alt fel? Ori avem cu toți dreptul de a finanța cluburi sportive profesioniste și să punem la dispoziție infrastructura, ori nu-l avem. Dacă nu-l avem noi la Timișoara, normal este să nu-l aibă nimeni. Altfel suntem într-o competiție inegală. Vreau să fim corecți și nu-mi convine să planeze asupra mea pericolul ca într-o bună zi numele meu să fie asociat cu cuvântul «prejudiciu» (…) Știu un lucru, n-o să propun niciodată un proiect de hotărâre în CL pentru finanțare câtă vreme ni se spun acest lucruri. Aici, pe această idee, a ajutorului de stat, au avut dreptate juriștii primăriei. Dar ei nu puteau să demonstreze că aveau dreptate, pentru că niciunde nu am găsit aceste lucruri, ei nu le-au știut”, a conchis primarul Timișoarei.

De unde a apărut toată această discuție cu privire la ajutorul de stat? Robu spune că trebuie să „mulțumească” Guvernului Grindeanu. „Acest lucru legat de ajutorul de stat este numai după apariția Ordonanței 38. Iată că această ordonanță a ajutat destul sportul românesc. Într-adevăr s-a creat discuția doar după apariția ordonanței”, a mai declarat edilul. În altă ordine de idei, la finele lunii august, Primăria Arad, condusă tot de un primar liberal, Gheorghe Falcă, a aprobat o nouă finanțare, pe agenda sportivă, a clubului UTA. În total, UTA, club care joacă în Liga II-a și este organizat tot ca ONG, a primit, în acest an, de la bugetul local, 1,18 milioane de euro.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

34 comentarii pentru acest articol

el Huevo a spus: (septembrie 12th, 2017 at 12:58 )

Muta echipa inapoi la Recas , ia palmaresul si da-i foc. Apoi cereti scuze timisorenilor ( nu imigrantilor pe care i-ai lasat corigenti la AC care te pupa in dos aiurea ) si treci la administratie publica. La sport ai un 4 , stai jos.

sam a spus: (septembrie 12th, 2017 at 13:56 )

cu sau fara banii publicii poli merge mai departe in liga1….nu stiu ce vor face cei de la asu druckeria cand pomenile primte de la institutii alimentate din bugetul de stat vor inceta…..ora adevarului se apropie

Dan a spus: (septembrie 12th, 2017 at 14:02 )

Cu aceasta informatie de ultima ora, dl.Brancovan ar putea face plangere la DNA sau Consiliul Concurentei vizavi de UTA cu care se afla ASU in competie directa asa cum dl Robu ar trebui sa faca acelasi lucru vizavi de Voluntari, Chiajna ,CSM Iasi sau care or mai fi.Sa respecte legea toata lumea.

antirob a spus: (septembrie 12th, 2017 at 14:11 )

Corabia se scufunda, borcanu’ cu miere s-a spart si aceseii mor tot de grija Politehnicii Timisoara, la fel ca atunci cand jucam prin ligile inferioare, dar parca un pic mai speriati.
Ma boilor, ar trebui sa va decideti: ori spuneti ca traim din „cutia milei” in liga a 2-a cu 11 transferuri la activ, ori din „pomenile primte de la institutii alimentate din bugetul de stat”( politie, armata, spitale, scoli ???) , cum spunea prostu’ asta de sam, -dar atunci barem specificati cati bani si de unde, ca sa stim si noi ce-am pierdut.
Pentru linistea dvs, nu avem in buget sume prevazute din alte surse in afara celor private.

daniel a spus: (septembrie 12th, 2017 at 14:27 )

Ai reapărut” pată neagra” (brancovan) ce halba nu înțelegi că nimeni nu te mai suportă. .până nici frustrați tăi in slapi sau ghete..apropo cum ați trăit victoria aseară in groapă, ați împărțit Timișoara in două. . sigur din 300 ..doar 50 sunteți timișoreni. Rușine si Bravo Poli.

el Huevo a spus: (septembrie 12th, 2017 at 14:30 )

daniel e un inadaptat frustrat venit din cocalurile sudului in oras si aspira la statutul de timisorean aruncand cu noroi in spiritul banatean si pupandu-l intre fese ( aka buci) pe unicul primar

@elHuevo a spus: (septembrie 12th, 2017 at 14:50 )

Vai si amar de spiritul banatean.. Au fost odata niste banateni, dar ei se numeau Pista, Hans sau Feri. De cand suntem condusi de Ghitza, Ion si Vasile, prafu s-a ales de spirit !!!

Valeriu Chistoaca a spus: (septembrie 12th, 2017 at 14:55 )

@Cristi Brancovan: amice, de ce faci tu pe justitiarul intelept? Ia zi-ne si noua cu cat esti platit sa „tragi” anumite sfori? Stii ce se aude mai nou prin oras?? „Cristi Brancovan e un sarlatan!”

£a€ Baro$$anu a spus: (septembrie 12th, 2017 at 16:14 )

Buey, ia uite la dujmani cum se agita ca pepsiu. Fraerilor, nu da primaria banu direct, dar mai exista un retim, aquatim, ratt, gradina zoologica, politia locala navala, si alte asemenea societati patriotice locale. Ca sa nu mai vorbim de firmele pretenare, care intelege ca imprumutul dulce mult contract aduce. Asea ca la loc repaus hahalerelor, mai este pana cand sa ma infrangeti pe mine, care sunt mai puternic ca Irma. Besos mes amigos.

@antirob a spus: (septembrie 12th, 2017 at 17:05 )

Institutia alimentata de la bugetul de stat poate fi Consiliul Judetean Timis de unde ASU a primit peste 100.000 euro din bani publici in urma unei cereri de finantare si depunerii unui dosar .
Sa nu spui ca nu stiai asta !

In rest tot 300 ?
Cam putini dupa 4 ani de agitatie ,eforturi ,etc .

PS
Se aude ca ASU va solicita o noua finantare din aceeasi bani publici pregatiti de Consiliul Judetean Timis pt proiecte sportive sau culturale .

antirob a spus: (septembrie 12th, 2017 at 17:39 )

Exista programe cu caracter sportiv, pt care orice echipa in afara de acese ( care are probleme legate de datorii la stat) poate cere finantare, deci ASU, Ripensia …samd.
Au fost mult mai putini bani primiti atunci de la CJT pentru ca cererea a fost facuta prea tarziu – dealtfel totul a fost facut public.
Nu exista o alta cerere de finantare , bugetul nostru este de 600.000 eur – deci in conditiile astea este foarte greu sa apari cu o declaratie gen „pomeni primite de la bugetul de stat” fara sa fii un mincinos ordinar.
In rest, dupa 4 ani de agitatie, eforturi si invective primite de la tot felul de imbecili…am ajuns din liga a 5-a in liga a doua.
Da, cam putin, dar atat putem acum 🙂

watchdog a spus: (septembrie 12th, 2017 at 18:53 )

Astia de la asu inca nu au invatat ce inseamna un dialog civilizat? Pacat ca asemenea indivizi sunt timisoreni, le-ar sta mai bine prin ferentari, giulesti cu prietenii lor de acolo. In cazul nefericit pentru Timisoara ca Poli sa nu mai continua, bine ca mai exista Ripensia sa reprezinte fotbalul timisorean.

PS Despre cei 200000 euro bani publici primiti anual de catre asu pe usa din dos, de la UPT nimic, nimic?

@antirob a spus: (septembrie 12th, 2017 at 19:06 )

Asadar ASU e finantat anual din bani publici asa cum recunosti chiar tu . Aici intra si banii proveniti de la UPT care fiind institutie de invatamant de stat este finantata din bugetul statului , deci bani publici .

In rest tot 300 ?!

Mircea_tm13 a spus: (septembrie 12th, 2017 at 19:31 )

-Robu!
-prezent!
-Ai 2 la management si sport, stai jos!

Acuma pe bune, ar trebui făcut un studiu serios despre cum se finanțează ceilalți si facem si noi la fel. Nu-i aceeași lege care se aplica pentru toți?

antirob a spus: (septembrie 12th, 2017 at 19:50 )

da, ma, privatilor, rescunosc , ni-s finantati din bani publici. Sa dea ‘al de sus, sefu’ lu’ Robu, atati bani publici sa primiti si voi, cat am primit noi.Mi-e ca o sa va vad in centru cu cutia milei, da’ in fine…:)

antirob a spus: (septembrie 12th, 2017 at 19:52 )

pt chestia cu 200.000 finantare de la upt, presupun ca aveti si o dovada, ceva, nu?Un link barem?

@antirob a spus: (septembrie 12th, 2017 at 19:59 )

Ce tot o bagi cu ACS -ul , nu realizezi ca pt majoritatea polistilor nici una dintre cele 2 nu e Poli ?
ACS si ASU sunt 2 clone care nu au nimic in comun cu Poli a noastra .

Remember Poli Timisoara .

Remember CVUCS .

@antirob a spus: (septembrie 12th, 2017 at 20:33 )

Pai mai preacuratilor ce ar fi sa ne aratati si noua facturile prin care echipa de fotbal ACSASU isi plateste deplasarile, masa si cazarea jucatorilor din complex si cantina precum si inchirierea stadionului si bazei 2 unde faceti tumbe. Din cate ne dam seama toate astea sunt ale UNIVERSITATII POLITEHNICE TIMISOARA, care va face aceasta imensa pomana. Si voi mintiti ca va intretineti singuri.
In rest tot 300 ?

Druckerul din Mehala a spus: (septembrie 12th, 2017 at 20:45 )

Ajutor de stat f, ti ? Bine , atnci Robule nu mai da niciun ban catre bugetul de stat , ptr-ca banii merg catre ajutoarele sociale din teleorman si imprejurimi , acestea sunt tot ajutoare catre stat

sam a spus: (septembrie 12th, 2017 at 21:44 )

acum e limpede ca trebuiesc demarate urgent discutii cu investitori privati …varianta vanzarii de jucatori e pierdere de timp ,cand esti in criza toti vor sa te jecmaneasca

antirob a spus: (septembrie 12th, 2017 at 22:34 )

Cu CJ daca facem socoata iesim pe minus cu vreo zece mii – bani pe care i-am platit pt chiria stadionului (acese i-a trecut la datorii). Asadar noi am dat bani la CJ.Ma mir in schimb cum nu va crapa obrazu de rusine sa spuneti ca noi primim bani de la autoritati in conditiile in care cei 3 suporteri acese fac deplasarea cu 3 troleibuze ratb, fiecare cu troleu’ lui.N-ati mers sa sustineti echipa cu Dinamo pt ca a inceput scoala si n-a avut Lae trolee disponibile, in schimb o ardeti pe net cu finantari, bugete samd…nu va apuca scarba de ce vedeti cand va uitati in oglinda?

INO a spus: (septembrie 12th, 2017 at 23:28 )

TRU!POLI POATE FI FINANȚATĂ LEGAL DE CĂTRE SPONZORI!!IAR LA ANUL POATE SĂ ÎȘI SCHIMBE JURITIC STATUTUL CLUBULUI DEVENIND UN CLUB DE MUNICIPIU ȘI ORAȘ DECI SE POT DA BANII LA ECHIPĂ ATUNCI!!PÂNĂ ATUNCI STI TU ROBULANE CE ESTE DE FĂCUT!C.C.S ȘTI CE ÎNSEAMNĂ ASTA NU!!???

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

@antirob a spus: (septembrie 13th, 2017 at 08:31 )

‘Cu CJ daca facem socoata iesim pe minus cu vreo zece mii’.. timisoarenii v-au mirosit, pai voi ati crezut ca timisoarenii pun botul la vrajeala voastra politica-herzoghista?! ati vazut ca sunteti mai putini decat la acs si ati fugit la gratuitati de la stat pe stiinta, ultimii ani bugetul ASU : CJ(psd)33%, UPT(institutie de stat) 33%, Herzog&co(acdversarii politici ai primarului) 32%, cotia milei 2%! cam asta este bugetul vostru!.. vs ACS POLI: 100% drepturi tv si sponsori (cei mai importanti:casa rusu, vox, azur etc).
daca echipa ajunge in cupelle europene propun sa doneze o parte din profit, o suma de bani, spre primarie si o parte celor de la asu! haha ha! cred ca ar inebunii multi pe la bierhaus!

Psihiatru a spus: (septembrie 13th, 2017 at 09:14 )

I-auzi la prostanul asta, recasul e pe patul de moarte si el o arde cu cupele europene. Tu iar ai dat iama printre medicamentele lui Lae?

@antirob a spus: (septembrie 13th, 2017 at 09:35 )

Cine e de vina daca inchiriati un stadion de 30.000 locuri (Dan Paltinisanu ) cand voi sunteti de 5 ani doar 300 ?!
Si cum e firesc trebuie sa platiti .
Normal ar trebui sa plariti chirie si pe Politehnica asa cum ACS plateste chirie pe Paltinisanu , chiar daca C J Timis (proprietarul stadionului ) este parte in actul constitutiv al ACS .
Ar fi interesant de stiut cate facturi a emis UPT catre ASU pt folosinta bazei sportive !

In rest tot 300 ?

@antirob a spus: (septembrie 13th, 2017 at 09:47 )

De ce amesteci lucrurile ?
Ati cerut bani publici de la CJT si ati primit . Ati cumparat drepturl de folosinta temporar a unui bun al CJT (stadionul ) si trebuie sa platiti .
Nu aveati cum sa iesiti pe minus cu CJT pt ca cele 2 „exercitii financiare ” nu au nimic in comun .Tu ai dat-o intentionat marlaneste ca la Bucuresti .Ne jignesti intelectul .

In rest tot 300 ?

antirob a spus: (septembrie 13th, 2017 at 10:08 )

ca sa va jignesc intelectul, ar trebui mai intai sa posedati asa ceva.

venINO a spus: (septembrie 13th, 2017 at 10:15 )

ce nu inteleg fanii robu e ca Politehnica nu trebuie sa plateasca UPT nimic pentru bazele sportive. de ce? pai pentru ca este echipa Universitatii Politehnica, nu este echipa Druckeriei, nu este echipa Peluzei Sud, nu este echipa nimanui decat a Politehnicii. suporterii o administreaza cu acordul UPT, asta e tot.

@antirob a spus: (septembrie 13th, 2017 at 11:25 )

adica universitatea politehnica (bani de la stat are voie sa faca concurenta unor privati?) dar pe serban cand il trage cineva de maneca(ziaristi? kovesi?) de cheltuirea unuor bani publici pe pohtele cuiva? din cate stiu la UPT tot robu a modernizat universitatea, de la dotari, laboratoare, termopane, parc, stadionul pe care joaca asu, chiar si echipa asu, tot ce se vede acolo modernizat e realizat sub mandatul de rector al lui Robinio!
alo ziaristii!!! cand il trageti de maneca pe Serban?!

Petitorul a spus: (septembrie 13th, 2017 at 12:13 )

Auzi ba asta de mai sus, nu vrei tu sa il iei pe Lae acasa la tine? Faci un bine orasului si te alegi si cu modernizarea in forta garsonierei.

antirob a spus: (septembrie 13th, 2017 at 12:14 )

:))) ma aceseilor, in lumea voastra paralela, noi suntem echipa partidelor finantata de institutiile de stat si voi preacuratii care veniti cu bani de acasa.In realitate, voi ati halit 15 milioane de la bugetul local si alte surse bugetare, noi zero – ba din contra, am dat la CJT.Dar uneori realitatea asta paralela-i mai faina.
Pt linistea voastra, din bugetul nostru de 6 sute de mii, UVT asigura cam 3 miliarde iar CJT 7 miliarde.Mai departe, 50 de miliarde sunt fonduri UE si restul de bani il primim de la Putin via Gazprom.
De asemenea MAPN ne pune la dispozitie tancuri pentru deplasari.
Multumiti?

@antirob a spus: (septembrie 13th, 2017 at 15:13 )

HA HA HA !
Am ajuns sa aud si asta :ASU nu a primit bani de la CJTimis ci a dat bani la CJTimis .Si mai vorbesti de lumi paralele .
Voi traiti de 5 ani intr-o realitate virtuala in care voi sunteti printi si domnite , iar Robulanul e zmeul cel rau si urat .

In rest voi ce mai faceti , tot 300 ?

venINO a spus: (septembrie 13th, 2017 at 19:32 )

tot 400 doar la sibiu. ce sa si faci? noi pe stadioane, voi calare pe tastaturi.

@venINO a spus: (septembrie 13th, 2017 at 20:19 )

ASU acasa 800de spectatori (media )

ACS acasa 800 spectatori (media )

Din acestia cam 400 vin la ambele echipe .

Sunteti penibili .

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

aeroportul-timisoara-stuttgard

Administratie vezi arhiva Administratie

gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT, misiune economică în SUA

Sport vezi arhiva Sport

România s-a impus la Balcanicele indoor de atletism ale seniorilor. Titlu pentru timișoreanca Cristina Bălan

Cu 12 medalii câștigate (cinci de aur, două de argint și cinci de bronz) România s-a clasat pe primul loc în ierarhia pe națiuni la Campionatele Balcanice indoor rezervate seniorilor, desfășurate ieri, 15 februarie, la Istanbul. Cristina Bălan a strălucit la competiție, sportiva de la CS Athletic câștigând două medalii. Doi sportivi de la CSM...
Citeşte tot articolul Citeste articolul România s-a impus la Balcanicele indoor de atletism ale seniorilor. Titlu pentru timișoreanca Cristina Bălan
Iulius Town

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

O importantă societate germană vrea să-şi extindă activitatea la Timişoara prin construcţia unei fabrici de baterii auto

Conform unui proiect de hotărâre care va fi propus spre aprobare consilierilor locali din Timişoara, o societate germană deja prezentă în oraş doreşte extinderea activităţii sale din Timişoara. Societatea germană specializată în domeniul automotive vrea să-şi extindă activitatea de la unitatea pe care o deţine deja în capitala Banatului. Unitatea timişoreană a germanilor de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importantă societate germană vrea să-şi extindă activitatea la Timişoara prin construcţia unei fabrici de baterii auto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Municipalitatea timişoreană îşi manifestă intenţia de a schimba total Calea Stan Vidrighin. Şi cum totul pleacă de la liniile de tramvai, studiul de fezabilitate a fost făcut pe banii Societăţii de Transport Public Local Timişoara, care îl donează primăriei, institutie care, astfel, face şi economie de bani. Aproape doi kilometri de linie de tramvai, 29.553...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timişoara vrea să reabiliteze Calea Stan Vidrighin pentru 91 de milioane de lei
Două persoane au fost transportate la spital, după ce un șofer a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat pe drumul Timișoara-Moravița. Un șofer de 21 de ani conducea, luni seara, mașina din direcția Moravița spre Timișoara. La Voiteg a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat. Șoferul a fost rănit, la fel și un alt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mașină răsturnată pe drumul Timișoara-Moravița. Doi bărbați transportați la spital
Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a prezentat stadiul în care se află, din punct de vedere al documentației, unele dintre cele mai aglomerate drumuri din Timiș. Este vorba despre cele care pornesc din Timișoara și ajung în localitățile de lângă oraș, unde mulți timișoreni locuiesc, și care sunt aglomerate aproape la orice oră.
Citeşte tot articolul Citeste articolul 2020 – anul promisiunilor privind drumurile care leagă Timişoara de comunele periurbane
Cu 12 medalii câștigate (cinci de aur, două de argint și cinci de bronz) România s-a clasat pe primul loc în ierarhia pe națiuni la Campionatele Balcanice indoor rezervate seniorilor, desfășurate ieri, 15 februarie, la Istanbul. Cristina Bălan a strălucit la competiție, sportiva de la CS Athletic câștigând două medalii. Doi sportivi de la CSM...
Citeşte tot articolul Citeste articolul România s-a impus la Balcanicele indoor de atletism ale seniorilor. Titlu pentru timișoreanca Cristina Bălan
Conform unui proiect de hotărâre care va fi propus spre aprobare consilierilor locali din Timişoara, o societate germană deja prezentă în oraş doreşte extinderea activităţii sale din Timişoara. Societatea germană specializată în domeniul automotive vrea să-şi extindă activitatea de la unitatea pe care o deţine deja în capitala Banatului. Unitatea timişoreană a germanilor de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importantă societate germană vrea să-şi extindă activitatea la Timişoara prin construcţia unei fabrici de baterii auto
Un bărbat este acuzat că a atins indecent o tânără, minoră, în timpul călătoriei cu tramvaiul, la Timișoara. Imediat după ce au primit sesizarea, polițiștii locali au interceptat tramvaiul, au „capturat” suspectul și l-au predat polițiștilor de la Secția 3. Polițiștii locali au fost sesizați , vineri, cu privire la faptul că o persoană este...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un bărbat acuzat că a abuzat o fată de 16 ani în tramvai, prins de polițiștii locali din Timișoara în mijlocul de transport în comun
Polițiștii din Timiș au oprit, în Paniova, un autoturism pentru control. Supriza a venit o dată cu folosirea aparatului etilotest. Bărbatul de 68 de ani avea… prea mult alcool la bord. Polițiștii din Belinț au oprit pentru control, în 15 februarie, pe DJ 609, la intrare în localitatea Paniova din județul Timiș, un autoturism, condus...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dosar penal pentru un bărbat de 68 de ani care a urcat cu prea mult alcool la bord, în Timiș
Rolul Universităţii Politehnica Timișoara în viaţa oraşului va fi celebrat în cadrul Gala „2020 – Anul Politehnicii în Timișoara”, organizată împreună cu Primăria Municipiului Timișoara. Evenimentul are loc marți, 18 februarie, la Biblioteca Universităţii. Cu această ocazie vor avea loc o ședință festivă a Consiliului Local Timișoara, lansarea emisiunii filatelice dedicate Centenarului Universității Politehnica Timișoara,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Începe Anul Politehnicii în Timişoara
Nicolae Robu, primarul Timişoarei, îi provoacă pe colegii săi din localităţile periurbane să participe la realizarea unei reţele regionale de piste de biciclete. „Promovăm folosirea bicicletei”, spune edilul-şef, care prezintă ideea după cea a unei „autostrăzi” cicliste care să traverseze capitala Banatului. Autostrăzi, reţele regionale interconectate, toate pentru biciclete, acestea sunt promovate de Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nicolae Robu a devenit fan pedalare şi vrea reţea regională de piste
Top