Stirile din ziua: 12 noiembrie 2018

asu

ASU Politehnica „desăvârşeşte” o etapă neagră pentru echipele timişorene

ASU Politehnica „desăvârşeşte” o etapă neagră pentru echipele timişorene

Trei echipe, niciun punct în etapa a 16-a a ligii secunde. Fotbalul timişorean este departe de ce vor fanii, iar cele trei divizionare B din oraş nu reuşesc să contrazică această stare de fapt. ACS Poli este în pragul colapsului din toate punctele de vedere, Ripensia se află pe poziţie retrogradabilă, iar ASU Politehnica nu

apa calda

Apa caldă și căldură oprite în zona Șagului – Muzicescu

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe marți, 13 noiembrie, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 82. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Castanilor, Cînepei, Hărniciei, Hebe, Herculane,

Federaţia Caritas

La Timișoara se aprind… stele. Pentru a face vizibilă problema abandonului școlar

„Un milion de stele” se numește campania de solidarizare cu persoanele afectate de problema sărăciei, organizată la nivel local de Federația Caritas a Diacezei Timișoara. La Timișoara se vor aprinde lumânări, ca un semnal de alarmă asupra abandonului școlar cauzat de sărăcie.

Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu, trimis în judecată de DNA: Nimeni nu o să aibă nicio probă împotriva mea!

După o audiere de circa o oră, la care a intrat ca suspect, primarul Nicolae Robu a ieșit de la DNA ca inculpat. Edilul a fost trimis în judecată! El a declarat că nu există dovezi împotriva sa și a arătat fotografii cu locuințele a căror vânzare i se impută.

dna

Primarul Nicolae Robu, audiat la DNA București!

Primarul Timișoarei a ajuns luni dimineață la DNA București! A intrat în sediul procurorilor anticorupție fără să dea declarații. Întrebat vineri dacă merge la DNA, Nicolae Robu a spus că merge la București, dar nu pentru asta. Conform presei centrale, este așteptat la audieri și fostul primar Gheorghe Ciuhandu.

Top