Stirile din ziua: 22 noiembrie 2018

itec

Pentru tinerii pasionați de IT, toate drumurile duc la Timișoara. Începe iTEC

Pentru tinerii pasionați de IT, toate drumurile duc la Timișoara. Începe iTEC

De vineri până duminică, peste 360 de tineri din întreaga țară sunt așteptați la Universitatea Politehnică Timișoara la IT Engineering Contest, pe scurt iTEC. Competiția, deja tradițională, a ajuns la cea de-a XII-a ediție, ea fiind adresată elevilor de liceu și studenților pasionați de domeniul IT.

calea aradului

Demolare cu cântec la poarta de pe Calea Aradului. Robu spune că nu trebuie autorizație, ISC cere clarificări

Primarul Nicolae Robu susține că nu era nevoie de autorizație de demolare pentru poarta de pe Calea Aradului, pentru că n-a existat nici autorizație de construire. Cea din 2014, pe baza căreia s-au făcut făcut lucrările de 50.000 euro, ar fi fost una de… estetizare! Inspectoratul de Stat în Construcții spune însă altceva și va cere documentația.

filarmonica banatul

Filarmonica Banatul va avea o orchestră cu 111 membri. Dezbaterea publică, victorie pentru artiști / FOTO

S-a lăsat cu aplauze pentru primarul Nicolae Robu și cu un director de filarmonică nu foarte fericit. După ce va fi votată noua organigramă, orchestra va avea un număr mult mai mare de membri, deși inițial era vorba despre o scădere. Intervenția maestrului Remus Georgescu a fost esențială.

Nicolae Robu pe santier

Cel puțin 25 de șantiere în 2019 la Timișoara. Primarul Robu: Mărim impozitele pentru a continua dezvoltarea orașului

Unii timișoreni vor plăti, în 2019, taxe și impozite mai mari, dar totul este spre binele orașului. Este ceea ce încearcă să explice primarul Nicolae Robu, care spune că anul viitor se va lucra pe cel puțin 25 de șantiere! Câteva sunt deja începute, dar marea majoritate abia atunci vor fi pornite.

calea aradului

Poarta de pe Calea Aradului, pusă la pământ. Modernizarea de 50.000 de euro e amintire

Poarta de intrare în oraș de pe Calea Aradului a fost demolată în doi timpi și trei mișcări, în noaptea de miercuri spre joi. S-a făcut cu blocarea traficului și tot tacâmul, însă fără ca operațiunea să fie anunțată. Primăria Timișoara a fost amendată, în trecut, cu 70.000 lei pentru această structură.

angajatori de top

Cauți un loc de muncă? Peste 9.000 de oferte te așteaptă la Angajatori de Top Virtual

Până pe 2 decembrie are loc cea de-a 12-a ediție a târgului de joburi Angajatori de Top Virtual. Sunt 160 de angajatori și 9.000 de oportunități de carieră. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, faceți o „vizită” pe platforma hipo.ro. Până acum, s-au înregistrat aici peste 381.000 de vizite.

aquatim

Apă rece oprită în Chizătău

Aquatim anunță că vineri, 23 noiembrie, între orele 8 și 16, întrerupe furnizarea apei reci în Chizătău, pentru lucrări de spălare și dezinfectare a rezervorului și a rețelei de apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat joi, 22 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Gh. Lazăr nr. 34, 36, 38, 40, 42 Teiului nr. 1, Jules Verne, Tata Oancea (p), Demetrescu, Albăstrelelor (p), Canal Bega (p), orele 9 – 17; Becicherecu Mic, Seceani (p) – defrișări LEA JT, Sacoșu Mare, Darova, Hodoș de Darova, Boldur,

Top