Stirile din ziua: 14 noiembrie 2018

apa calda

Apă caldă și căldură oprite în Circumvalațiunii

Apă caldă și căldură oprite în Circumvalațiunii

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, va întrerupe joi, 15 noiembrie, între orele 9 și 13, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 48B și 48C. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Circumvalațiunii, Creației, Cetății, Tipografilor, Amforei, Dropiei, Gh. Lazăr, Labirint, Merișor, Timiș. La finalul lucrărilor poate apărea

psihiatri

Doctor Internet, mai tare decât orice psihiatri pentru mulți locuitori din Timiș

Mulți timișeni ajung să se trateze de anumite boli psihice „consultând” internet și uită să mai ajungă și la… doctor. Este concluzia unor specialiști care derulează un proiect în care vor să vadă ce cred oamenii despre bolile mintale și ce consideră aceștia a fi normalitate.

Strada Grigore Alexandrescu urmează să fie modernizată

Strada Grigore Alexandrescu, încă blocată în hârtii. Se modifică devizul, poate la anul începe și șantierul

Poate în 2019. Atunci ar putea începe mult promisul șantier de amenajare a străzii Grigore Alexandrescu. În viitorul plen al CL va fi actualizat prețul lucrării, care va crește cu aproximativ 100.000 de euro. Primăria promite o stradă civilizată de cel puțin patru ani.

taximetriști

Protest cu taximetriști, în fața Primăriei Timișoara. Fără mașini, dar cu vuvuzele /FOTO

Taximetriștii din Timișoara acuză Uber, companie de ride sharing, de concurență neloială. Câteva zeci de șoferi de taxi au venit să protesteze în fața primăriei. Reprezentanții unor operatori de taximetrie și o asociație au dat deja în judecată Uber. Primarul Nicolae Robu spune că legea nu-i permite să îndeplinească solicitările protestatarilor.

sinagogi

Despre sinagogi și temple, cu IPS Ioan Selejan și dr. Aurel Vainer

Templele și sinagogile din România sunt adevărate basme arhitecturale, cu detalii minuțios executate, spații de poveste și, uneori, uitare. Cât de frumoase sunt puteți vedea la o expoziție specială, la al cărei vernisaj vor vorbi mitropolitul Banatului şi președintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România-Cultul Mozaic.

lotul 4

Termen de la constructor. Lotul 4 de pe Autostrada Lugoj – Deva va fi gata în august 2019 / FOTO

Primul termen realist pentru finalizarea Lotului 4 al Autostrăzii A1 a fost anunțat oficial de constructor. În ciuda declarațiilor venite de la CNAIR și Ministerul Transporturilor, acest lucru nu se va întâmpla mai repede de luna august 2019.

cariere în alb

Cariere în Alb: locuri de muncă în Europa și România, pentru medici și asistenți medicali

O nouă ediție a Târgului Cariere în Alb va avea loc în acest weekend la Timișoara. Evenimentul este destinat celor care doresc să profeseze în cele mai moderne și performante clinici și spitale din România și Europa.

Top