Stirile din ziua: 26 noiembrie 2018

apa calda

Alte străzi fără apă caldă și căldură

Alte străzi fără apă caldă și căldură

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe marți, 27 noiembrie, între orele 8și 18, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 34, 43A, 43M, 44, 46. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele aflate pe străzile Brediceanu, Aprodu Movilă, Balta Verde (parțial), Bogdăneștilor, Cetății (parțial), Pop Retegan, Circumvalațiunii (parțial), Hamlet,

apa calda

Fără apă caldă și căldură

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe narți, 27 noiembrie, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 48A. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Circumvalațiunii, Al. Creației și Tipografilor.

turism

Două noi destinații de vacanță, de la Timișoara. Creștere de 24% a numărului de pasageri de chartere în 2018

Încă două destinaţii cu zbor direct din Timişoara. Se va putea putea zbura la Tunis, în Tunisia, şi în Skiathos, Grecia. Aceste destinaţii se adaugă celor deja existente, din Grecia, Turcia și Egipt. Numărul pasagerilor de pe zborurile de vacanță a crescut, față de anul precedent, cu 24 de procente.

dragnea

Dragnea îl „iartă” pe Iohannis: PSD nu va iniția procedura de suspendare a președintelui

PSD nu va iniția niciun demers de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, susține Liviu Dragnea. În schimb, conducerea partidului l-a însărcinat pe Tudorel Toader să pregătească o sesizare la CCR pe marginea refuzului președintelui de-a numi doi miniștri propuși de premier.

cj timiș

Ce mai vinde CJ Timiș: lemn de plop, măr pădureț și nuc. După ce a tăiat peste 500 de copaci

Cu strigare! Așa scoate la licitație Consiliul Județean Timiș peste 100 de metri cubi de lemn, rezultați în urma defrișării unui teren dat în folosință gratuit către Agenția Națională de Locuințe. Au fost tăiați exact 532 de arbori, iar lemnul se vinde.

un om la locul lui

Un om la locul lui, proiecție specială la Casa Artelor

Prezentat în premieră mondială la festivalul de film de la San Sebastian, „Un om la locul lui”, filmul de debut în lungmetraj al lui Hadrian Marcu, va putea fi văzut la Timișoara într-o proiecție specială. Regizorul și o parte din echipa care a lucrat la acest proiect vor fi prezenți la Casa Artelor.

Nicolae Robu

Moștenire pentru viitorii edili: Primăria Timișoara vrea să împrumute 46 de milioane de euro. Până în 2034

Bani pentru refinanțarea creditelor existente, dar și un împrumut de 100 de milioane de lei, pentru susținerea „dezvoltării durabile a municipiului Timișoara”. Sunt planurile primarului Nicolae Robu, care vrea ca municipalitatea să se împrumute cu peste 213 milioane de lei.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 26 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Circumvalatiunii nr. 30, 32, 34, 36, orele 9 17; Utvin (p),Satchinez (p) – defrișări LEA JT, Giroc – Auchan, Bethausen (p), Uivar – casnici, Dudeștii Vechi – casnici, Pesac -casnici, orele 9 – 17; Lugoj – Calea Timișorii bl. A1, A2,

Top