Stirile din ziua: 25 noiembrie 2018

apa calda

Apă caldă și căldură oprite în Freidorf

Apă caldă și căldură oprite în Freidorf

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări, va înrerupe luni, 26 noiembrie, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la CT Freidorf. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele aflate pe străzile Ardealul, Slavici, Văliug.

Piata Libertatii

Ministerul Apărării dă din nou garnizoana din Piața Libertății către CJ Timiș. Are câteva condiții

Muzeul Revoluției din 1989 se poate face în Piața Libertății! Statul Major al Apărării este de acord cu transferul fostei garnizoanei către CJ Timiș, care are la dispoziție cel mult cinci ani să facă imobilul funcțional. Vestea este adusă la Timișoara de senatorul USR Nicu Fălcoi.

brad

Timișoara va avea brad de Crăciun din Italia! Oferta din pădurile României n-a fost mulțumitoare

Gurahonț. Dumbrăvița. Acum, Italia! Primăria Timișoara n-a găsit, în acest an, prin multele păduri din județele din apropiere sau măcar în România, un brad de Crăciun care să-i satisfacă exigențele, așa că…. îl importă! De la anul s-ar putea apela la o altă soluție.

gheorghe fikl

Concert, teatru, poveste, putere. Cu Fikl la Festivalul de Teatru Dom 100

Trebuie să fie arta împotriva puterii? E întrebarea-provocare la care sunt invitați să răspundă, într-un mod cât se poate de interesant, timișorenii. Propunerea vine din partea Festivalul de Teatru Dom 100 și are ca puct de plecare pictura artistului contemporan Gheorghe Fikl.

Top