Arhiva pentru luna: octombrie 2018

agro

Trist! Agro cedează în tie-break disputa din Cupa României cu Dinamo

Trist! Agro cedează în tie-break disputa din Cupa României cu Dinamo

UVT Agroland Timișoara părăsește Cupa României din primul tur în sezonul 2018-2019. Formația bănăţeană a fost învinsă cu 3-2 de Dinamo, la capătul unui meci pe care a reușit să îl trimită în tie-break.

apa calda

Fără apă caldă

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, va întrerupe joi, 1 noiembrie, între orele 8 și 17, furnizarea apei calde de consum la PT 45A și 45B. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Bucovina, M. Basarab, Mehedinți, Viilor, Almajului, Bărăgan și Pompiliu Ștefu. „La finalul lucrărilor poate apărea fenomenul de

cj timiș

Liberalii din CJ Timiș se plâng că primesc prea târziu proiecte. La CL Timișoara, ele se dau și cu 15 minute înainte de plen

Liberalii din CJ Timiș cer proiectele pe care trebuie să le voteze cu mininum 24 de ore înainte. E ultima solicitare a liderului de grup. Comparativ, PSD-iștii din CL Timișoara nu le primesc uneori decât când încep plenurile. Ambele tabere vor însă… justificări.

belgrad

Luna și ideea. Guvernul României își bate joc de autostrada Timișoara – Belgrad

Subiectul autostrăzii Timișoara – Belgrad este abordat de Guvernul României cu o maximă neseriozitate. Este concluzia la care a ajuns deputatul PNL Marilen Pirtea, după ce a primit două răspunsuri diferite la tot atâtea interpelări depuse la Ministerul Tranporturilor.

parcul botanic

Parcarea de sub Parcul Botanic are aviz. Se caută un credit pentru proiectul de la Municipal

A treia oară a fost cu noroc și pentru parcarea de sub Parcul Botanic. Ea a primit OK-ul din partea consilierilor locali, dar e doar un prim pas foarte mic. Când va fi făcută? Până prin 2021, cel mai probabil cu un credit. Cel puțin asta vrea primarul Nicolae Robu.

Stadionul Dan Păltinișanu

Tribuna II și Peluza Sud, oficial un pericol. Dobra: Nu renunț la demolarea Stadionului Dan Păltinișanu

Stadionul „Dan Păltinișanu” se poate închiria doar fără Tribuna II și Peluza Sud. Au decis asta consilierii județeni, având în vedere starea de degradare a arenei. Președintele CJ, Călin Dobra, spune că demolarea „marelui oval” este o idee la care nu a renunțat.

nașterea

Despre nașterea naturală și arta de a fi părinte, într-o conferință internațională la Timișoara

La Timișoara va avea loc conferinţa internaţională „Naşterea naturală şi arta de a fi părinte”. Vor fi abordate subiecte legate de beneficiile sau riscurile naşterii în diferite ipostaze, importanţa educaţiei viitorilor părinţi pentru a lua cele mai bune decizii legate de naştere şi alăptare.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 31 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Aradului nr. 119, orele 14 – 18, str. Zurich (p), Geneva, Renașterii (p), A. Imbroane (p), Samuil Micu (p), Stefan Stâncă, Cosminului (p), Calea Martirilor (p), Bd. Liviu Rebreanu (p), Sepiei (p), Diaconu Coresi (p), orele 9 – 17; Cutina (p),

apa calda

Fără apă caldă

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețeaua primară, vaă întrerupe miercuri, 31 octombrie, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde la PT 98. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Bujorilor, Calea Șagului (parțial), Eternității (parțial), Florilor și zona Steaua.

Top