Stirile din ziua: 20 noiembrie 2018

ilan laufer

Ilan Laufer îl acuză de antisemitism pe președintele Klaus Iohannis

Ilan Laufer îl acuză de antisemitism pe președintele Klaus Iohannis

Ilan Laufer, propus de PSD pentru Ministerul Dezvoltării, dar refuzat în această funcție de președintele Klaus Iohannis, a declarat, marți seară, că este vorba despre „un nou act de antisemitism” al șefului statului. Laufer spune că va cere comunității evreiești din SUA să retragă decorația acordată lui Iohannis.

liebling

Animale sălbatice otrăvite la o fermă din Liebling

La solicitarea IPJ Timiș în urma unei sesizări făcute de un paznic de vânătoare al AJVPS Timiș care descoperise mai multe animale moarte, angajații Gărzii de Mediu au făcut un control în localitatea Liebling. Bănuielile inițiale au fost confirmate, la fața locului fiind descoperite cadavrele a trei căpriori, un șacal, șase fazani și două coțofene, toate animalele fiind ucise prin otrăvire.

filarmonica

La Filarmonica Banatul nu se mai poate face grevă. Dar liniște tot nu e

Grevă la Filarmonica Banatul nu va mai fi, dar asta nu înseamnă că e liniște. Artiștii sunt în continuare nemulțumiți, deși au semnat contractul colectiv de muncă. Ei reclamă noua organigramă, de unde vor dispărea posturi, deși există deja un uriaș deficit în orchestră.

parcări

Promisiuni, promisiuni. Robu relansează ideea unei parcări sub Parcul Civic

Noi promisiuni… vechi de parcări în centrul Timișoarei. Primarul Nicolae Robu anunță că a cerut specialiștilor de la Direcția Edilitară să vadă în ce condiții se poate face parcare sub Parcul Civic și Parcul Brătianu. În aprilie, edilul spunea că o astfel de soluție ar putea fi luată în discuție abia după 2021.

1 decembrie

1 Decembrie cu paradă militară și deschiderea Târgului de Crăciun. La alte ore decât cele obișnuite / PROGRAM

Paradă militară, aprinderea iluminatului festiv de sărbători și concerte cu Alexandra Stan, Ștefan Bănică și Bosquito, urmate de un foc de artificii. Acesta este programul zilei de 1 Decembrie la Timișoara. Se schimbă, față de anii trecuți, orele de desfășurare și locul în care va avea loc parada.

impozite

Taxele și impozitele locale, în dezbatere publică la Timișoara. Cum vă puteți spune punctul de vedere

Sunteți așteptați miercuri, 21 noiembrie, să vă spuneți părerea despre proiectul legat de taxe și impozite locale pentru anul 2019. printre propunerile executivului se numără, printre altele, și o majorare cu 50% a impozitului pe mașini.

aquatim

Apă rece oprită în Deta

Aquatim anunță că întrerupe furnizarea apei reci, marți, 20 noiembrie, între orele 9 și 16, în Deta, ca urmare a efectuării de legături la rețeaua nouă a branșamentelor existente pe reteaua de alimentare cu apă, de pe strada Calea Banlocului. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 20 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Gh. Lazăr nr. 30-32, str. Delinești, Parâng (p), Deta, Albăstrelelor (p), Martir Nicolae Lăcătușu (p), Luduș (p), Canal Bega (p), Sebeș (p), orele 9 – 17; Aquatim – forajele 1, 3, 5, 8, 9, 11, Moșnița Nouă – str. Țarcu, Moșnița

Top