Stirile din ziua: 27 noiembrie 2018

saracens

Timișoara Saracens, pregătită pentru cel mai important meci: finala Cupei României

Timișoara Saracens, pregătită pentru cel mai important meci: finala Cupei României

Timişoara Saracens va juca pentru a 11-a oară în ultimii 8 ani cu un trofeu pe masă. Campioana ţării la rugby întâlneşte la Cluj-Napoca, CSM Bucureşti, în finala Cupei României.

patinoar

Piruete în Piața Libertății. Patinoar privat în centrul Timișoarei, dar nu știm al cui e și cât plătește

Patinoar cu gheață în Piața Libertății, ca parte a Orășelului Copiilor pregătit de Primăria Timișoara. Este noutatea din acest an a Târgului de Crăciun. Nu știm însă al cui este și cum a fost selectată firma, pentru că Biroul Evenimente al PMT nu a făcut publice informațiile. Primăria deține un patinoar care stă gol în Parcul Copiilor.

Gunoaie pe străzi, la Timișoara

Sesizări la Garda de Mediu legate de gunoaiele din oraș. Comisie de control pentru tot județul

Timișoara este „împodobită” de sărbători cu… gunoaie și mizerii, de când nu mai există contract de salubrizare stradală. Locuitorii urbei de pe Bega au făcut o mulțime de sesizări la Garda de Mediu în ceea ce privește curățenia din oraș. Prefectul instituie o comisie care va face verificări.

eva andreaș

Prefectul Eva Andreaș le cere polițiștilor să găsească rute ocolitoare pentru șoferii care merg de sărbători pe DN68A

Drumul de la ieșire de pe autostradă de la Margina, care merge spre Deva, Sibiu și București, va deveni tot mai aglomerat pe finalul anului. Anul trecut, în perioada sărbătorilor de iarnă, s-a format o coadă de 20 de kilometri.

Primăria Timișoara, amendată pentru TimPark

Abonamentele TimPark în centru rămân. Robu: Nu avem alternativă

Deși acum mai puțin de o lună voia să desființeze abonamentele de parcare din centrul Timișoarei, primarul Nicolae Robu s-a răzgândit. El admite că nu are soluții alternative, dar spune că va continua îmbunătățirea serviciilor de transport în comun, pentru a încuraja oamenii să lase mașinile acasă.

sanda greblă

Cinema Studio devine cinematograf de artă. Sanda Greblă, șefă peste proiectele de capitală culturală, explică de ce

Primăria Timișoara se ține de promisiune: va transforma Cinema Studio în cinematograf independent și de artă. Consilierii locali trebuie să aprobe propunerea, care le este explicată de nimeni alta decât Sanda Greblă. Acesta este șefa structurii din PMT care se ocupă de proiectul Capitală Europeană a Culturii.

aquatim

Apă rece oprită în Moșnița Veche și Moșnița Nouă

Aquatim anunță că marți, 27 noiembrie, între orele 9 și 14, va fi întreruptă furnizarea apei în Moșnița Veche și Moșnița Nouă, pe străzile Monica, Ielelor și Căliman, pentru lucrări de extindere a rețelei de distribuție pe str. Liniștei. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece

Top