Stirile din ziua: 6 noiembrie 2018

apa calda

Fără apă caldă și căldură

Fără apă caldă și căldură

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, va întrerupe miercuri, 7 noiembrie, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT SDM și 98. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele aflate pe străzile Eternității, Steaua, Florilor, Bujorilor și Calea Șagului. De asemenea, ca urmare

ginecologie

Operații în direct, la o conferință de chirurgie ginecologică de la Timișoara

În perioada 9-10 noiembrie, la Timișoara va avea loc prima ediție a conferinței Actualizări în Chirurgia Ginecologică, unde principala temă care va fi dezbătută este cea a chirurgiei minim invazive. Vor fi și operații live, iar la eveniment vor fi prezenți experți în chirurgia laparoscopică și vaginală.

cărți

2.500 de cărți pentru 50 de licee, la 100 de ani de Politehnică timișoreană

Universitatea Politehnica Timișoara și Continental Automotive Products SRL organizează cea mai mare campanie de donare de carte pentru liceele din jumătatea de vest a României. În cadrul acțiunii, vor fi distribuite 2.500 de volume de carte tehnică pentru a încuraja tinerii să se orienteze spre studii în domeniile ingineriei.

Directia Finante

Răzbunarea lui Dragnea ajunge la Timișoara. Șeful Fiscului, Ioan Dragomir, pe cale de-a fi mazilit pe motiv de… Mocioalcă

Undele războiului de la vârful PSD vor produce un mic seism și la vârful Fiscului din Timișoara. Potrivit mai multor surse din mediul politic, șeful Regionalei de Finanțe, Ioan Dragomir, omul pucistului Ion Mocioalcă, va fi înlocuit cu arădeanul Eugen Deliman, omul obedientului Dorel Căprar, șeful PSD Arad.

rata bancara

Lovitură pentru Nicolae Robu și alți primari: pensiile speciale sunt neconstituționale

Curtea Constituțională a României a decis marți că pensiile speciale ale primarilor sunt neconstituționale. Judecătorii CCR au dat astfel curs sesizărilor depuse de președintele Klaus Iohannis, PNL, USR și PMP asupra Legii privind Codul administrativ. CCR a decis că, în integralitatea sa, Codul administrativ este neconstituțional.

pavel popescu

Pavel Popescu a semnat ca primarul în scandalul Referendumul: Îmi cer scuze public pentru greșeală

Cei 15 parlamentari care au reclamat o agenție de publicitate la Protecția Copilului au rămas… 14. Deputatul PNL de Timiș Pavel Popescu spune că n-a știut ce semnează și că a făcut asta la cererea unui coleg, care l-a abordat pe holurile parlamentului.

târgul de crăciun

Ştefan Bănică, Alexandra Stan și Bosquito, de Ziua Națională la Timișoara. Cât costă distracția din decembrie

Târgul de Crăciun se va deschide la Timișoara ca de obicei, de 1 decembrie. Fiind și Ziua Națională, primăria pregătește „un program artistic variat unde ne putea bucura de prezența unor nume consacrate ale scenei”.

Doi parlamentari PNL de Timiș au reclamat campania anti-referendum

15 deputați din România cred că, în anul 2018, niște copii pot merge să filmeze un clip fără acordul părinților, fiind exploatați, probabil, de grupurile de interese care s-au declarat împotriva referendumului pentru redefinirea familiei. Doi sunt din Timiș și și-au pus semnăturile pe o solicitare adresată Autorității pentru Protecția Copilului.

reclame

100 de ani de… reclame. Expoziție cu poveste la Casa Artelor din Timișoara

Reclama e sufletul comerțului. Dar de ce fel de reclame și de ce fel de comerț aveau parte românii acum 100 de ani? Haideți să faceți o excursie în timp, la o expoziție cu poveste, care își propune să vă arate o față mai puțin cunoscută a istoriei noastre comune.

acasă în banat

Tanti Lenuța are nevoie de ajutor! Acasă în Banat adună din nou voluntarii / FOTO

O puteți ajuta pe tanti Lenuța să-și petreacă iarna la căldură, cu un acoperiș deasupra capului. Se strigă adunarea la Ersig. Asociația Acasă în Banat cheamă voluntarii pentru a renova casa bătrânei de 72 de ani și strânge materiale pentru ca ea să nu mai stea într-o rulotă.

cciat

Noi serii de cursuri la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională demarează în cursul lunii noiembrie 2018 noi serii de cursuri, după cum urmează: Manager proiect (COR 242101) Perioada: 12 – 27 noiembrie Taxă de participare: 1.000 lei /pers. Cursul acoperă tematica necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 6 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Țebea nr. 40 – defrișări, Parâng (p), Luduș (p), Traian Dumitrescu (p), Albăstrelelor (p), Adolescenței (p), Echității (p), Lidia (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița – Tuning Tedi, Moșnița Veche (p) – defrișări LEA JT, Cutina (p), Beregsău Mic (p), Uivar

Top