Stirile din ziua: 10 noiembrie 2018

negrescu

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia

Cu mai puțin de două luni înainte ca România să preia președinția UE, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia. Informația a venit pe surse, dar a fost confirmată, pentru media centrală, de alți miniștri.

impozite

Robu, despre majorarea de impozite: Cetățenii înțeleg foarte bine faptul că orașul are nevoie de bani

Timișorenii nu vor fi foarte supărați dacă vor plăti impozite majorate cu 50% la mașini, pentru că, până la urmă, ei sunt cei care se folosesc de infrastructura care va fi făcută cu acești bani. Părerea îi aparține primarului Nicolae Robu, care spune că oamenii se vor bucura de pasajele și de podurile care vor fi construite în oraș.

Protest la Filarmonica Banatul. Foto: arhivă.

Încă o săptămână de negocieri la Filarmonica Banatul. Primarul Timișoarei anunță din nou că se implică personal

Termenul pentru finalizarea negocierilor de la filarmonică dintre administrație și sindicat a expirat, însă primarul Nicolae Robu spune că greva nu va reluată. El anunță din nou, așa cum a făcut acum 3 săptămâni, că se va implica în rezolvarea situației.

wi-fi

Primăria a stat la pândă pentru 15.000 de euro, bani europeni. Ca să pună Internet în oraș

Primăria Timișoara vrea 15.000 de euro de la Comisia Europeană, ca să pună internet gratis în oraș. Sunt 120 de milioane de euro care se împart pe principiul „primul venit, primul servit”. Primarul Nicolae Robu spune că administratorul public… a stat la pândă ca să fie sigur că e printre primii.

a1

Forfotă pe șantierul de pe A1. În 2 săptămâni s-ar putea redeschide traficul între Simeria și Deva / FOTO

Se lucrează intens pe A1, lotul 4. Acesta e gata în proporție de 95%, iar constructorul a anunțat că va termina lucrarea în vara lui 2019, în ciuda problemelor de la Dealul Liliecilor. Între timp, se muncește de zor și la conexiunea la A1, în zona nodului de la Șoimuș.

Top