Stirile din ziua: 23 noiembrie 2018

agroland

Agroland joacă în derbiul Banatului la volei cu CSM Lugoj

Agroland joacă în derbiul Banatului la volei cu CSM Lugoj

Runda a șasea a Diviziei A1 de volei feminin programează, la Timișoara, derbiul Banatului. UVT Agroland primește vizita formației CSM Lugoj. Antrenorul Bogdan Paul își dorește ca victoria din etapa precedentă cu Știința Bacău să fie susținută de un parcurs pozitiv în partidele din următoarele două săptămâni.

centura de sud

Centura de Sud are undă verde! Curtea de Apel București a respins recursul

Procesul pe tema Centurii de Sud care s-a judecat la Curtea de Apel București s-a încheiat. Instanța a respins recursul firmelor care au contestat licitația, așa că acum ar putea fi semnat, în sfârșit, contractul. Licitația este încheiată în luna februarie, dar, de atunci, rezultatul se tot „plimbă” prin instanțe.

Simona Halep, la Timișoara! A primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Vest / FOTO

Marea campioană Simona Halep a avut parte la Timișoara de o primire emoționantă, cum rar s-a mai văzut. Sute de oameni s-au putut considera norocoși fiindcă au putut sta atât de aproape de cel mai bun sportiv al României din ultimii ani, în momentul în care a fost onorată la Universitatea de Vest.

CL Timișoara

CL Timișoara, aproape fără cvorum. Plen-fulger, după o așteptare de zeci de minute

Plenul de vineri după-amiază al CL Timișoara a durat aproape cât o pauză de țigară, pentru cei vicioși. Ședința propriu-zisă s-a încheiat după mai puțin de 10 minute. Dar după o așteptare de… 40 de minute, pentru că în sală nu putea fi asigurat nici măcar cvorumul minim.

daniel vighi

Pe motiv de Robu și Dobra, Daniel Vighi demisionează din Asociația TM 2021

Scriitorul și universitarul Daniel Vighi și-a anunțat demisia din calitatea de membru fondator al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021. Vighi spune că a fost mințit de primarul Nicolae Robu și președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

strada bucurești

Trotuarul de pe strada București, un mister la doi pași de centru. Oamenii spun că e spart, SDM susține că l-a reparat / FOTO

Un șantier început în septembrie, într-o zonă aflată foarte aproape de centrul Timișoarei, nu e gata nici acum. Cel puțin așa susțin oamenii care locuiesc acolo, pentru că, de partea cealaltă, SDM spune că imaginile sunt vechi și că totul este în regulă.

sorin drăgoi

Sorin Drăgoi s-a înscris în PNL și se pregătește să candideze la Primăria Dumbrăvița

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a anunțat, vineri, cea mai recentă achiziție a partidului. Sprin Drăgoi, fostul administrator public al Timișoarei, și fostul președinte al lui ACS Poli, a devenit liberal cu acte în regulă.

vaporașe

Se încheie sezonul de navigat pe Bega. Vaporașele intră curând în hibernare

Primul sezon oficial de transport de persoane pe Bega e aproape gata. Vaporașele STPT vor fi trase la mal în două săptămâni. Din luna august, de când au început să circule în mod regulat pe Bega, peste 80.000 de oameni au ales acest mijloc de deplasare, cei mai mulți ca formă de agrement.

aquatim

Mare grijă să nu vă înghețe robinetele la iarnă! Aquatim are câteva reguli simple

În curând va cădea primul îngheț, așa că, pentru a nu avea surprize neplăcute legate de instalațiile de apă, ar fi bine să respectați câteva reguli. Aquatim are, și în acest an, mai multe recomandări care să vă ajute să treceți cu bine, fără pagube, peste această iarnă.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 23 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Timiș (p), orele 9 – 17, str. Ciprian Porumbescu (p), Corbului (p), Romulus (p), Al.Odobescu (p), orele 11 – 17, str. A. Bacalbașa (p), orele 12 – 18; Charlottenburg, Buzad, Altringen, Bogda, Comeat, Satchinez (p) – Defrișări, Utvin (p), Bethausen (p),

Top