Stirile din ziua: 24 noiembrie 2018

isu

Hală în flăcări pe DN 6, la ieșirea din Timișoara / FOTO

Hală în flăcări pe DN 6, la ieșirea din Timișoara / FOTO

Intervenție dificilă pentru pompierii de la ISU Timiș, sâmbătă seară. O hală aflată pe Calea Torontalului, DN 6, a luat foc, iar incendiul se manifestă cu ardere generalizată pe o suprafața de aproximativ 350 mp.

acs

Robu felicită ACS Poli: A făcut foarte multe meciuri bune, pe care le-a pierdut din cauza arbitrilor

După o lungă tăcere cauzată de rezultatele catastrofale ale favoriților de la ASC Poli, primarul Nicolae Robu revine cu… felicitări! Edilul spune că echipa a făcut foarte multe meciuri bune, iar o parte din vina pentru locul rușinos din clasament aparține arbitrilor.

spitalul de copii

Spitalul de copii, funcțional la anul pe vremea asta. Urmează o licitație pentru niște echipamente

La anul, pe vremea asta. Atunci ar putea fi funcțional noul corp al spitalului de copii, a cărui construcție a început în primăvara lui 2014. Până atunci, mai trebuie oricum făcută o licitație pentru niște echipamente. Clădirea propriu-zisă va fi gata mai repede, estimează Nicolae Robu.

ripensia

Ripensia – campioana remizelor, dar este clasată sub linia de supravieţuire

Într-un clasament al rezultatelor de egalitate, Ripensia ar conduce detaşat, cu 7 astfel de rezultate în 18 partide. În ierarhia care contează, gruparea bănăţeană este a doua sub linie, ea obţinând sâmbătă o nouă remiză, 1-1 în Colentina, pe terenul fostei prim-divizionare Juventus, redenumită Daco Getica.

gabriel oprea

Liviu Dragnea a bătut palma cu statul paralel. Gabriel Oprea confirmă o înțelegere cu liderul PSD

Liderul informal al UNPR, Gabriel Oprea, a confirmat vineri că a avut o discuție cu președintele PSD, Liviu Dragnea, unul din subiecte fiind o posibilă înțelegere dintre cele două partide. În vara acestui an, Dragnea afirma că Oprea este un reprezentant al statului paralel.

laborator

Laboratorul de restaurare de la Muzeul de Artă Timișoara: refuzat de director, susținut de peste 100 de specialiști

Peste 100 de specialiști din România susțin înființarea unui laborator de conservare-restaurare la Muzeul de Artă Timișoara. Banii există încă de la începutul anului, fiind alocați de CJ Timiș, dar directorul MArT refuză categoric să facă această investiție.

Top