Stirile din ziua: 24 noiembrie 2018

isu

Hală în flăcări pe DN 6, la ieșirea din Timișoara / FOTO

Hală în flăcări pe DN 6, la ieșirea din Timișoara / FOTO

Intervenție dificilă pentru pompierii de la ISU Timiș, sâmbătă seară. O hală aflată pe Calea Torontalului, DN 6, a luat foc, iar incendiul se manifestă cu ardere generalizată pe o suprafața de aproximativ 350 mp.

acs

Robu felicită ACS Poli: A făcut foarte multe meciuri bune, pe care le-a pierdut din cauza arbitrilor

După o lungă tăcere cauzată de rezultatele catastrofale ale favoriților de la ASC Poli, primarul Nicolae Robu revine cu… felicitări! Edilul spune că echipa a făcut foarte multe meciuri bune, iar o parte din vina pentru locul rușinos din clasament aparține arbitrilor.

spitalul de copii

Spitalul de copii, funcțional la anul pe vremea asta. Urmează o licitație pentru niște echipamente

La anul, pe vremea asta. Atunci ar putea fi funcțional noul corp al spitalului de copii, a cărui construcție a început în primăvara lui 2014. Până atunci, mai trebuie oricum făcută o licitație pentru niște echipamente. Clădirea propriu-zisă va fi gata mai repede, estimează Nicolae Robu.

ripensia

Ripensia – campioana remizelor, dar este clasată sub linia de supravieţuire

Într-un clasament al rezultatelor de egalitate, Ripensia ar conduce detaşat, cu 7 astfel de rezultate în 18 partide. În ierarhia care contează, gruparea bănăţeană este a doua sub linie, ea obţinând sâmbătă o nouă remiză, 1-1 în Colentina, pe terenul fostei prim-divizionare Juventus, redenumită Daco Getica.

gabriel oprea

Liviu Dragnea a bătut palma cu statul paralel. Gabriel Oprea confirmă o înțelegere cu liderul PSD

Liderul informal al UNPR, Gabriel Oprea, a confirmat vineri că a avut o discuție cu președintele PSD, Liviu Dragnea, unul din subiecte fiind o posibilă înțelegere dintre cele două partide. În vara acestui an, Dragnea afirma că Oprea este un reprezentant al statului paralel.

laborator

Laboratorul de restaurare de la Muzeul de Artă Timișoara: refuzat de director, susținut de peste 100 de specialiști

Peste 100 de specialiști din România susțin înființarea unui laborator de conservare-restaurare la Muzeul de Artă Timișoara. Banii există încă de la începutul anului, fiind alocați de CJ Timiș, dar directorul MArT refuză categoric să facă această investiție.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com