Stirile din ziua: 28 noiembrie 2018

poli

Conform planului. Poli bate Focşaniul la handbal şi rămâne pe podium

Conform planului. Poli bate Focşaniul la handbal şi rămâne pe podium

O primă repriză cu joc bun de apărare pentru bănățeni atât pe semicercul advers, cât și în poarta apărată de Cristian Tcaciuc. Politehnica a condus pe tot parcursul primelor 30 de minute, având la un moment dat și 6 goluri avantaj.

rectificare

Contre Robu – Idolu în plenul CL Timișoara. De ce ar putea 2 consilieri PNL să-și piardă mandatele, iar unii angajați din PMT să nu-și ia salariile

Premieră în CL Timișoara: rectificarea de buget propusă de executivul PMT a căzut la vot! Cu doi consilieri PNL lipsă, care și-ar putea pierde chiar mandatele, primarul Nicolae Robu nu a reușit să adune decât 13 voturi. Se face dezbatere publică și, dacă luni, proiectul nu trece, unii angajați ai PMT nu-și vor lua salariile.

Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor

Către: Regia Autonomă „Monitorul Oficial” Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia S.A. din data de 17.12.2018 S.N. AEROPORTUL INTERNAŢIONAL TIMIŞOARA TRAIAN VUIA S.A., cu sediul în comuna Ghiroda, str. Aeroport nr.2, telefon/fax 0256 491637, număr de înmatriculare la ORC J35/1183/1998, codul unic de

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor

dkmt

Liderii DKMT sprijină Timișoara și Novi Sad, viitoare capitale culturale ale Europei

La Timișoara a avut loc Adunarea Generală a membrilor Cooperării Regionale Dunăre-Criș-Mureș-Tisa (DKMT). La evenimentul desfășurat la Consiliul Județean Timiș, liderii DKMT și-au afirmat sprijinul în ceea ce privește susținerea celor două viitoare capitale culturale în anul 2021 – Timișoara și Novi Sad.

paradă

Parada militară de 1 Decembrie închide o parte din centrul Timișoarei. Restricții de trafic și de parcare

Parada militară de 1 Decembrie se va desfășura în premieră pe Bd. Take Ionescu, lucru care aduce și restricții de trafic, dar și de parcare. Șoferii sunt rugați să respecte indicațiile venite din partea IPJ Timiș, care le oferă unele trasee alternative.

poli

ACS Poli – egal, ASU Politehnica – victorie! În sfârşit, echipele din oraş câştigă o etapă în faţa capitalei

Ultima etapă din liga secundă a produs meciuri interesante, atât pentru echipele din fruntea clasamentului, cât şi pentru cele din subsol. Din fericire, măcar una dintre cele două Poli din oraş s-a impus astăzi şi şi-a asigurat o iarnă puţin mai liniştită.

klaus Iohannis

Iohannis, în parlament: Ascultați vocea românilor, recuplați-vă la interesele naționale

Președintele Klaus Iohannis a avut un nou discurs dur la adresa partidelor aflate la putere, în timpul ședinței reunite a Parlamentului dedicată Centenarului Marii Uniri. Iohannis le-a cerut parlamentarilor și guvernanților să nu „dezonoreze” centenarul și să se „recupleze” la interesele naționale.

educab

În an centenar, Centrele Comerciale Auchan din Timișoara îmbogățesc fondul de carte al bibliotecilor publice rurale alături de Educab

Centrele Comerciale Auchan Timișoara Nord și Timișoara Sud demarează campania națională de îmbogățire a fondului de carte din bibliotecile publice alături de Educab. Campania își propune să adune, cu ajutorul comunității, peste 3.000 de cărți pentru bibliotecile publice din mediul rural.

parcări

Parcări puțin în subteran, puțin deasupra, în Calea Martirilor și Calea Lipovei. Poate la anul

N-a fost să fie în 2018, poate va fi în 2019. Cele trei parcări dintre blocuri, în cartiere, promise încă de astă-primăvară de primarul Nicolae Robu, nu au încă proiect, dar vor avea până la finele anului. Și nu vor fi supraetajate, ci… puțin sub pământ!

Simona Neumann si Nicolae Robu

Robu promite, din nou, liniște la Asociația Timișoara Capitală Europeană a Culturii. Oricine poate vedea pe ce s-au dus banii

Asociația Timișoara Capitală Europeană a Culturii are consiliu director interimar și va analiza, în perioada următoare, toate cererile de adeziune depuse. Abia apoi va fi ales Consiliul Director „plin”. Asta susține Nicolae Robu, care spune și că oricine vrea poate să vadă, la primărie, pe ce s-au cheltuit banii la asociație. Fără restricții!

colterm

Prefectul de Timiș și șeful ISU au verificat stocul de cărbuni al Colterm. Șerpe: Nu vom avea probleme cu căldura

În calitatea de președinte, respectiv vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul Eva Andreaș și șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat (ISUB), Lucian Mihoc, au fost marți la CET Sud pentru a verifica stocul de cărbune.

Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor

Către: Regia Autonomă „Monitorul Oficial” Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia S.A. din data de 14.12.2018 S.N. AEROPORTUL INTERNAŢIONAL TIMIŞOARA TRAIAN VUIA S.A., cu sediul în comuna Ghiroda, str. Aeroport nr.2, telefon/fax 0256 491637, număr de înmatriculare la ORC J35/1183/1998, codul unic de

CONVOCATOR NR 235/12.11.2018

CONVOCATOR NR 235/12.11.2018 al Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, convoacă Adunarea Generală Ordinară a

calea bogdăneștilor

32 de milioane de euro pentru Calea Bogdăneștilor. Cu linii de tramvai cu iarbă, dar cu 10 milioane mai scumpă decât în 2009

32 de milioane de euro. Atât costă reabilitarea Căii Bogdăneștilor, cu refacerea tramei stradalei și linii de tramvai „înierbate”. Consilierii locali au de votat actualizarea SF-ului din 2009, în vederea depunerii proiectului la finanțare pe POR – Axa 4. Suma reprezintă mai mult de jumătate din toți banii pe care îi la dispoziție PMT.

oncogen

Aparatură de peste 2,3 milioane de euro pentru OncoGen. Tratamentul contra cancerului se face high-tech

Specialiștii care lucrează la OncoGen – Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului din Timișoara vor avea la dispoziție aparatură de ultimă generație. Totul, prin proiectul strategic derulat în parteneriat cu medicii din Serbia.

bastionul theresia

România, în hărți de Ev Mediu. Cu președintele Academiei, în Bastionul Theresia

O fărâmă din istoria României, „desenată” în frumoase hărți de Ev Mediu și nu numai. E propunerea pe care o primesc timișorenii pasionați de poveștile trecutului. Va fi o interesantă călătorie în timp, care se deschide chiar de Sfântul Nicolae.

Top