Stirile din ziua: 3 noiembrie 2018

scm timișoara

A venit și prima victorie pentru Lei. Chiar împotriva Stelei

A venit și prima victorie pentru Lei. Chiar împotriva Stelei

După un start fals de nou sezon cu patru înfrângeri venite însă după jocuri foarte echilibrate, SCM Timișoara trece în zodia victoriilor. Leii din Banat au învins Steaua, adică echipa în față căreia pierdeau accederea în semifinalele sezonului trecut.

drdp

Autostrada spre Belgrad: de la Dăncilă la Dobra sau de la SF la angajament ferm

Mult discutata autostradă Timișoara – Pancevo / Panciova mai primește niște promisiuni. Premierul Viorica Dăncilă e încrezătoare că se va „implementa”. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, vorbește despre angajamente ferme. Între timp, Ministerul Transporturilor o scaldă.

deszăpezire

Deszăpezire, nu mai devreme de jumătatea lui decembrie. Primăria Timișoara oferă 6,5 milioane de euro pe 4 ani

Pe 4 decembrie s-ar putea să avem omăt de jumătate de metru în Timișoara. Tot atunci este și data până la care pot fi depuse ofertele pentru deszăpezire. E un contract pe 4 ani, pe care abia acum primăria a reușit să-l scoată la licitație. Vechile contracte au expirat în luna aprilie.

poli

Nicio bucurie. ACS Poli pierde ca de obicei, ASU Politehnica nu mai sperie pe nimeni

Nimic bun în etapa a 15-a pentru cele două Poli ale urbei de pe Bega. Fosta prim-divizionară ACS Poli se cufundă în continuare, „reuşind” din nou un „1 pauză 2 final” acasă cu Bacăul, în timp ce ASU Politehnica pierde al treilea joc din ultimele patru partide, de această dată la una din frunteşe, Clinceni.

Fluidizarea traficului. Cum pierde tramvaiul 9 până la 8 minute pe 100 metri / VIDEO

Că se circulă greu prin oraș, iar intervalele orare în care este haos sunt tot mai dese, se știe. Dar ce facem când chiar autoritățile contribuie la asta? Este și cazul bulevardului Dâmbovița, unde se creează uneori cozi uriașe, iar lipsa unor semne rutiere nu face decât să „ajute”.

casa artelor

Casa Artelor din Timișoara caută oaspeți pentru 2019. Puteți face propuneri

Vreți ca evenimentul vostru să fie găzduit într-unele dintre cele mai frumoase spații din Timișoara? Direcția Județeană pentru Cultură pune și anul viitor la dispoziția creatorilor Galeria de artă Pygmalion, sala Studio-Art, galeria Subterană, Caffe Klapka și Curtea cu castan. E momentul să vă anunțați proiectul.

Top