Stirile din ziua: 13 noiembrie 2018

informatica

Informatica încheie turul sezonului pe podium, după o victorie la scor la Buzău

Informatica încheie turul sezonului pe podium, după o victorie la scor la Buzău

Campioana ţării la futsal, Informatica Timişoara, vine acasă cu 3 puncte de la Buzău, după ce a învins, în ultima rundă a turului sezonului regulat, echipa locală Gloria cu 8-1. La pauză, violeţii aveau un avantaj de două goluri, 3-1.

folclor

Super-spectacol de Centenar, la Timișoara. Cu Nicolae Furdui Iancu și ansamblurile Banatul și Crai Nou

Iubitorii de folclor autentic sunt așteptați, la final de noiembrie, la un spectacol care celebrează 100 de ani de România. Se numește „Din Banat în toată țara” și propune o călătorie muzicală prin toate zonele țării.

apa calda

Apă caldă și căldură oprite în zona Vulturilor

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, va întrerupe miercuri, 14 noiembrie, între orele 9 și 14, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT Vulturilor. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Banatul, Bran, Cetinei, Clăbucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Smeuriș, Transilvania, Vlăsiei și Vulturilor. „Avertizăm clienții că la finalul lucrărilor

iosefin

De la intrados, la cârtiță. Cum s-a muncit în ultima vreme pe podurile din Iosefin / FOTO

Muncitorii sunt și puțini, și cam scumpi la vedere, dar primarul Nicolae Robu susține că e activitate susținută pe podurile aflate în șantier din zona Iosefin. Edilul a făcut un inventar al operațiunilor efectuate până în prezent.

parcare subterană

SDM primește terenul de la Hotel Central. Ca să facă parcare subterană, trebuie să-și caute asociat

La ceva mai mult de o lună de când primarul Nicolae Robu a anunțat că SDM trebuie să facă un proiect pentru o parcare subterană în zona Hotelului Central, societatea de drumuri a municipalității primește, prin atribuire directă, și terenul respectiv. Cât costă, când și dacă se poate face acolo o astfel de investiție o să aflăm.

Nicolae Robu

Robu, după DNA, despre PNL: Operez cu propria conștiință care lucrează la standarde foarte înalte

E incorect ce i se întâmplă, nu a dat declarații la DNA și nu se gândește să renunțe la președinția PNL Timiș, pentru că aduce numai plusuri partidului. Nicolae Robu continuă să spună, a doua zi după vizita la DNA, că nu înțelege ce caută în acest dosar.

rezoluție

Un nou „succes” al guvernării PSD-ALDE: Parlamentul European a adoptat o rezoluție împotriva României

Parlamentul European a votat rezoluția referitoare la statul de drept în România, în urma dezbaterile pe această temă pe care le-a organizat în februarie 2017, februarie şi octombrie acest an. Rezultatul votului a fost zdrobitor: 473 voturi pentru, 151 împotrivă, 40 abțineri.

șantiere

Doi ani de șantiere la Timișoara, anunță Robu. Cu bani de la UE și din credite

Doi ani de șantiere imense, cu pasaje și poduri nou construite. Este ceea ce susține primarul Nicolae Robu că îi așteaptă pe timișoreni în 2019 și 2020. Edilul promite însă că toate vor fi gata în 2021, când turiștii vor găsi o Capitală Europeană a Culturii „țais”.

trecerea de pietoni

Trecerea de pietoni de pe Calea Lugojului rămâne așa cum e. Primăria Timișoara nu are ce face

Totul este amenajat ca la carte la trecerea de pietoni de pe Calea Lugojului, la intrarea în Ghiroda. Administratorul drumului, Primăria Timișoara, spune că nu are ce să facă în plus față de ce este acum. Duminică seară, câteva zeci de oameni au cerut măsuri de siguranță suplimentare.

Top