Stirile din ziua: 2 noiembrie 2018

ripensia

Egal neamical. Ripensia egalează pe final, dar merita mai mult

Egal neamical. Ripensia egalează pe final, dar merita mai mult

Prologul etapei a 15-a a ligii secunde de fotbal s-a disputat pe stadionul „Dan Păltinişanu”, unde gazdele de la Ripensia au întâlnit una din echipele foarte bune ale competiţiei, FC Argeş. După un meci energic, tabela a consemnat o remiză, 1-1 (0-1).

Robu la curatenie

Pe 34.000 de euro în 80 de zile, Horticultura dă și cu mătura, deși nu scrie în contract. Robu: Nu e nicio nenorocire

Horticultura va primi 425 euro / zi în următoarele 80 de zile, pe contractul prin care trebuie să golească toate cele 2.300 de coșuri de gunoi din oraș. Primarul Nicolae Robu spune că angajații societății vor mătura chiar și bulevardele, deși acest lucru nu este prevăzut expres. Edilul nu crede că situația curățeniei în Timișoara este gravă, așa cum susțin „haterii”.

Surprize pentru 2019, la Timișoara: Impozitul pe mașini crește cu 50%! Nu e singura majorare

Primăria Timișoara își pregătește terenul pentru a face rost de bani în 2019. Totul, pe buzunarele contribuabililor. Va crește impozitul pe clădirile nerezidențiale și pe terenuri, va fi introdusă taxa pe turism și va fi majorat cu 50% impozitul pe mașini!

Gunoaie pe străzi, la Timișoara

Începe campania de curățenie pe stil nou. Vor fi containere în peste 120 de locuri din Timișoara

Noua campanie de curățenie, care a înlocuit vechea curățenia de toamnă, va începe în noiembrie. Nu veți mai putea lăsa obiectele de care nu mai aveți nevoie la marginea carosabilului, ci va trebui să le duceți la containerele amplasate în mai multe locuri din oraș. Programul va fi anunțat săptămâna viitoare.

ghiroda

Poliția Locală Ghiroda aniversează un an de la înființare. Bilanțul confirmă utilitatea instituției

Înființată cu exact un an în urmă, Poliția Locală din Ghiroda și-a făcut bilanțul activității. Una din primele concluzii a fost că, datorită patrulării prin comună, a scăzut numărul de acte cu violență, de tulburare a liniștii publice și al altor fapte contravenționale.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 2 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Martirilor 1989 (p), G. Pomuț, E. de Martonne, M. Fremaut, J. Michelet, Piața G. Clemenceau, J. Klapka (p), orele 11 – 17, str. Cornelia Sălceanu (p), Ofcea (p), J. H. Pestalozzi (p), Cuvin (p), orele 9 – 17; Giroc – str.

Top