Stirile din ziua: 16 noiembrie 2018

Iulius Mall Timișoara

Weekend plin la Iulius Mall. Reduceri de Black Friday și târguri

Weekend plin la Iulius Mall. Reduceri de Black Friday și târguri

Pregătiţi de reduceri? În acest final de săptămână, brandurile din Iulius Mall au tăiat din preţuri şi vă aşteaptă cu promoţii la îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmetice, accesorii şi multe altele. În plus, mallul a pregătit şi cadouri.

hotel central

SDM nu primește terenul de la Hotel Central. Robu: Era un non-sens

Proiectul prin care SDM ar fi trebuit să primească prin atribuire directă terenul din parcarea Hotel Central, de pe strada Lenau, a fost retras de pe ordinea de zi a plenului CL. Primăria este cea care se va ocupa, de acum încolo, de anunțata parcare subterană care ar trebui construită acolo.

dragalina

Cu barja pe Bega. Cum spune Robu că ar putea fi duse niște grinzi de 23 de metri în Iosefin

S-a lucrat foarte mult la cele două poduri din Iosefin, iar acum s-a ajuns în situația în care suntem în pragul unei operațiuni cum nu s-a mai văzut! E vorba despre un transport agabaritic, care nu poate fi efectuat pe șosea, așa că ar putea fi făcut… pe Bega! E doar primul.

teatrul german

Marketingul, domeniul în care excelează Teatrul German! Fost director de hotel, propus pentru diplomă de excelență de la PMT

Cum e să fii teatru, să ai trei nominalizări și să câștigi două premii la cea mai importantă gală a breslei, dar să propui la o diplomă de excelență o șefă de la marketing? Se întâmplă la Timișoara, iar teatrul este cel german, „scena” unor ciudate întâmplări în ultimul an.

sala olimpia

Timișoara, Capitala Culturală în care sticla de la reflectoare se sparge la concerte, din cauza bașilor

Un concert cu un artist foarte iubit, o sală arhiplină și un reflector a cărui sticlă se sparge, spun cei de la primărie, din cauza bașilor. Un incident de această dată fără victime, care readuce în discuție un subiect rușinos. Timișoara, Capitala Culturală Europeană 2021, nu are o sală polivalentă în care să poată fi organizate, la nivel decent, evenimente de anvergură.

rovinhud

360 de vinuri, răsfăț și fapte bune. Începe Rovinhud Wine Show

La Timișoara urmează un weekend de… degustat. Rovinhud Wine Show aduce, în acest zile, cel mai bogat program de până acum: 360 de vinuri, 35 expozanți, 12 masterclassuri, 7 experți internațional, Sunt și 35 voluntari implicați în promovarea vinului de calitate în beneficiul persoanelor cu dizabilități.

aquatim

Apă rece oprită în Calea Șagului

Aquatim anunță că vineri, 16 noiembrie, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei în zona Calea Șagului, pe străzile Zarand, Săgeții, Cânepei, Gheorghe Ranetti, între Gavril Musicescu și Munților, și Mureș, între Hărniciei și Hebe. Se va executa cuplarea conductei noi de apă de pe strada Viitorului la rețeaua existentă. Se va lucra

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat vineri, 16 noiembrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dragșina (p) – defrișări LEA JT, Lugoj – str. Jabărului, Fdt. Jabărului, Th. Neculuță, Trandafirilor, Garoafelor, Decebal, Ardealului, SC Kuhntop, SC Parcela Prod Com, SC In Pack, SC Diana Szep – str. Jabărului, Cutina (p), Uivar (p),

Top