Stirile din ziua: 9 noiembrie 2018

tricolor

Cu tricolorul cât blocul. Zugrăveală de Centenar, pe un bloc de pe Calea Buziașului / FOTO

Centenarul trebuie celebrat cum se cuvine, chiar și într-un bloc dintr-un cartier muncitoresc. Și ce poate fi mai patriotic, decât un tricolor pictat pe tot imobilul? Se întâmplă la Timișoara, pe Calea Buziașului, unde un fost PP-DD-ist a decis să sărbătorească Marea Unire alături de vecini.

chimie industrială

Șapte decenii de Chimie Industrială la Timișoara / FOTO

Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului, una dintre cele mai vechi ale Universității Politehnica Timișoara, a sărbătorit vineri 70 de ani de la înființare. Auditoriumul Centrului de Conferințe al UPT a fost gazda a mai multor generații de absolvenți ai facultății, foști și actuali miniștri, dar și actuali studenți.

horticultura

S-au găsit măturători la Timișoara. Robu: Îi punem la muncă pe asistații social, nu e rușine să muncești

Horticultura primește întăriri ca să adune mizeria de prin oraș. Primăria Timișoarei recurge la măsuri la care, în general, au apelat localitățile mult mai mici, fără posibilități financiare. Nicolae Robu a anunțat că vor trece la mătură și făraș și cei 42 de asistați social din Timișoara care au drept de muncă.

Editorial de Ino Ardelean

Statul paralel s-a mutat în Austria. Săptămâna viitoare e la Strasbourg

„L-am întrebat pe Dragnea (pe un cont personal de Youtube – n.a.) unde e capitala statului paralel, că vreau să-mi petrec vacanța acolo. Drept urmare mi-a fost închis contul”, a povestit recent înr-un interviu actorul Adrian Văncică, intepretul simpaticului Celentano din „Las Fierbinți”.

garaje

Dărâmăm și cândva o să amenajăm. Primăria a băgat buldozerele și în garaje din Dorobanți / FOTO

Primăria intră cu buldozerele și în garaje din alte părți ale orașului, nu doar în Soarelui. A început dărâmarea a aproape 30 de construcții din zona Dorobanți, cu promisiunea unei super-amenajări ulterioare. Când va fi făcută aceasta nu se știe și oamenii se tem că vor rămâne cu ruinele.

sosea centura

Centura de Sud, amânată iar. Șantierul va începe, în cel mai bun caz, în a doua jumătate a lui 2019

Centura de Sud a Timișoarei e încă la ani lumină de primul strat de asfalt. Procesul care se judecă la Curtea de Apel București a primit un nou termen la finele lunii noiembrie. Licitația pentru centură este încheiată în luna februarie, dar, de atunci, rezultatul se tot „plimbă” prin instanțe.

radiofrecvență

Vino să-ți recapeți frumusețea și încrederea în tine. Un medic îți spune exact ce trebuie să faci

Tu mai știi când a fost ultima oară, când ai făcut ceva pentru tine? Când te-ai uitat în oglindă să vezi cât ești de frumoasă? Când ai râs cu gura pân la urechi fără regrete? De cele mai multe ori, când dai ochii cu oglinda, îți vezi fața brăzdată de timp, de riduri, de tristețea acumulată și clădită încet, dar sigur.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 9 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Roma (p), Barbu Iscovescu, Ofcea (p), Socrate (p), orele 9 – 17; Buzad nr .131, Aquatim – forajele 12, 14, 15, 17, 20, 23, 25, 27, 31, 33, 35, 36, 38, 40, 11, 13, 16, 18, 19, 21, 24, 26, 28,

Top