Stirile din ziua: 18 noiembrie 2018

tricoul 1 iunie

Se întâmplă în fotbalul mic! Cerere în căsătorie pe terenul din Plopi / FOTO

Fotbalul mic are farmecul său incontestabil. Fiecare etapă din eşaloanele inferioare este presărată cu întâmplări ce-i conferă fotbalul statutul de sport-spectacol. În ultima etapă a campionatului judeţean au fost protagonişti un jucător de la Tricoul 1 Iunie Timişoara şi iubita lui.

culita chis nicolae robu

Primăria Timișoara are organigramă nouă. Culiță Chiș, promovat și cu salariul mai mare

Primăria Timișoara va avea, de la 1 decembrie, o nouă organigramă. Reapar două direcții vechi, se desființează una și se înființează o superstructură, al cărei șef va fi directorul preferat al primarului Nicolae Robu. Culiță Chiș va avea parte, odată cu promovarea, și de o creștere salarială pe măsură.

retim

Începe campania de colectare de deșeuri voluminoase! Unde și când vor fi puse containerele speciale

Timișorenii pot scăpa de mobilierul vechi și de alte obiecte de care nu mai au nevoie prin case. Începe campania de colectare a deșeurilor voluminoase. În oraș vor fi amplasate, în fiecare zi, între orele 10,30 și 18,30, containere unde trebuie să duceți deșeurile.

pasaj

Pasajul din Piața Consiliul Europei va începe tot în 2019. Cel puțin teoretic

Încă un șantier uriaș, care nu are estimare de cost, dar ar trebui să înceapă anul viitor. Pasajul Consiliul Europei ar trebui să fie încă una dintre perlele „coroanei” Primăriei Timișoara, alături de Solventul. Între timp, Nicolae Robu anunță că tunelul auto făcut de cei de la Openville este aproape gata.

Top