Bianca Jurca e „Dalinda” lui Alex Mica / FOTO + VIDEO

Fotomodelul Bianca Jurca este personajul principal al videoclipului piesei „Dalinda”, filmat recent la Constanța. Filmările au durat peste 16 ore. În videoclip, Bianca este o tânără atrăgătoare de care se îndrăgostește Alex Mica. Povestea de dragoste dintre cei doi atinge cote maxime, punând în valoare calitățile de seducătoare ale fotomodelului.

Videoclipul care va fi lansat oficial la mijlocul lunii martie este primul în care apare Bianca Jurca. Frumoasa timișoreancă spune că a avut parte de o experiență foarte plăcută, mai ales că a lucrat cu o echipă de adevărați profesioniști, iar Alex Mica este un băiat extraordinar. Bianca s-a ales și cu o poreclă, pentru că toată lumea o strigă acum… Dalinda. Ea rămâne în continuare iubita motociclistului Cătălin Cazacu, care de curând a făcut publică relația lor, anunțată în premieră, acum o lună, de deBanat.ro.


Autor
Etichete
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

Georgescu a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:14 )

Iarasi a sponzorizato Pirva. L-a inebunit fatuca asta. Face orice pentru ea. In 4 luni Cantemir a cheltuit 250000 euro cu ea.

coco - bongo a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:37 )

habar n-aveti. Cantemir Parva a platit deja un avans de 450 000 euro ca sa apara Bia in urmatorul videoclip al lui Depeche Mode, formatia lui preferata. Sunteti tari debanat, ati aflat voi ceva, dar asta e doar inceputul. Parva are planuri mari cu fata asta. Vrea s-o duca la Super Bowl anul viitor sa fie atractia show-ului. Anul asta a inchiriat un avion de la Ettihad cu care a fost acolo in mare secret cu gasca lui, au decolat de la Belgrad. Cantemir are bani, de doua luni e imaginea Stalinskaya in Romania, a luat 2 milioane de USD pentru asta. E bun de primar, deszapezeste strazile cu vodca. Vivat Cante !

Mexicanu a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:37 )

Nu o mai aburiti cu Cazacu asta si cu motocicleta lui. Are fufa un Range Rover primit de la Pirva. E terminata de asta. Mai ales decan este vorba ca liberalul Pirva s-a o preia pe Poli de la Iancu.

coco - bongo a spus: (februarie 22nd, 2012 at 20:53 )

Unul este Cantemir,
Traieste ca un emir;
Inconjurat de femei superbe,
Primaria n-o poate pierde.

Haide Robu, fii destept,
Ia-ti tricou cu Cante-n piept;
Fa-i campanie !, fa-l primar !,
C-am trait destul amar !

Si-o sa bem si la bidon
Sampanie Moet-Chandon !

matache macelaru a spus: (februarie 22nd, 2012 at 21:06 )

Nu mai vorbiti prosti oameni buni. Domnul Pirva are 2 gagicute cu care sparge banii prin cluburi in fiecare weekend. Plus ca azi i-a virat in cont la Iancu 2.8 milioane euro pt preluarea clubului. Poate o pune pe domnisoara ofiter de imagine la Poli. Sa ne traiesti Cantemire.

Gheorghe Ciuhandu a spus: (februarie 22nd, 2012 at 21:57 )

Pe mine domnul Pirva m-a convins. La urmatoarele alegeri chiar si eu voi vota cu el. Sunt sigur ca el este singurul care poate aduce carnavalul de la Rio pe Bega

rozy a spus: (februarie 23rd, 2012 at 08:24 )

cantemir pirva, acest el grande futadore de la cita!!! numic nu-i scapa! radu mazare va deveni amintire in momentul in care domnul cantemir pirva va iesi public. cantemor pirva ae succes la toate ategoriile de femei. saptamana asta, de exemplu, are o intalnire cu monica tatoiou, impreuna cu care vea sa puna la cale cum sa-l bage sub radical pe radu mazare. dupa intalnire vor acosta si la motelul lor preferat de extrem de multe stele.

BIANCA J. a spus: (februarie 23rd, 2012 at 10:48 )

Chiar nu vreti sa ma lasati in pace. Sunt cu Cante de 5 luni. Ne intelegem foarte bine este o relatie bazata doar pe iubire. Daca noi nu vrem sa ne afisam trebuie voi sa scoateti totul la iveala. Daca vreti sa sti dupa alegeri vrem sa ne casatorim. Acum sunteti multumiti.

agdscug a spus: (februarie 23rd, 2012 at 10:51 )

unul este Cantemir Pirva.!!!!!!!!!!

roxana golban a spus: (februarie 23rd, 2012 at 10:56 )

@BIANCA J.
esti o mincinoasa. cantemir pirva este cu mine de doua luni. chiar si daca ar dori sa umble cu tine, nu ar putea pentru ca tu este o pedelista, pe cand eu sunt in psd, deci putem face mai puternic useleu.

Mimi a spus: (februarie 23rd, 2012 at 11:09 )

Cantemir e cu mine handicapatelor! Degeaba va laudati ca e cu voi. Si mai ceva. A dat 5 mil de euro pe actiunile lui iancu…va iubim fanilor! Si Cante va saluta!

raluca jessica boanca a spus: (februarie 23rd, 2012 at 11:22 )

fraierelor, degeaba o sugeti pe aici. cante e al meu si ramane cu mine. maine vom apare impreuna in fhm.

Mimi a spus: (februarie 23rd, 2012 at 19:00 )

@ raluca jessica boanca – sa te duci dracului nesimtita ce esti tu. Dl. Pirva e al meu. Eu sunt o doamna de 67 de ani si stiu ca diferenta de varsta dintre mine si el nu e o problema. Esti o cotofana mai raluca si toate care va dati iubitele lui. In viata lui nu se va simti dl. Pirva asa bine cu voi cum se simte cu o doamna matura ca mine.

Mimi a spus: (februarie 23rd, 2012 at 21:09 )

Sunt o doamna de 67 de ani si il iubesc pe dl. Pirva. Va rog dle Pirva sa imi dati nr de tel ca sa iesim la o cafea. Eu sunt singura si am dimensinile 104-94-130. Va iubim!!!

mimi2 a spus: (februarie 23rd, 2012 at 21:10 )

va iubesc dle Pirva

Mishu a spus: (februarie 25th, 2012 at 10:44 )

Gabriel Hort…ti-a promis parasuta asta ca ti-o suge daca scrii 100 de articole pe luna despre ea? :)) Altfel nu vad nici un motiv pentru care un om intreg la minte ar sta sa scrie un articol despre nimeni cu acte.

Ionuț a spus: (februarie 25th, 2012 at 12:43 )

In primul rând Bianca jurca e o femeie care a făcut mult mai multe decât tine misule:))) tu doar ai scris un mesaj de frustrare:)))) in rest ești un labagiu sau o grasa . La urma urmei Bianca e cu adevărat o doamna si o femeie desteptule din toate punctele de vedere.

Koko h a spus: (februarie 27th, 2012 at 21:34 )

Daca ar fi un nimeni…. Nu ar scrie nimeni de ea si tu domnule mishu nu a i lăsa comentarii la un nimeni:))) nu?

Dana Cocalara a spus: (aprilie 27th, 2012 at 10:26 )

Bai fraierilor, Parva Cantemir a fost primul meu barbat care m-a dezvirginat dupa ce am nascut al treilea copil. Sunteti invidiosi ca el are o bazooka in pantaloni, de fapt mai bine zis, monstrul din Lockness, iar voi aveti niste biete soparlite. Toate vaduvele suntem moarte dupa el. Si sa se stie, Cante P la primarie !!!

Dana Cocalara a spus: (aprilie 27th, 2012 at 10:41 )

Cante Pirva talpa iute,
Cum te prinde te si ….,
Te mai lasa cinci minute,
Iar te prinde iar te …..,
I-ti mai da drumul prin curte
Iar te prinde iar te …..

in gara la herculane
Cante P. baiat saloane
da-i un leu shi-ti ei valiza
o fata i-arata pi..a
el baiat politicos
o tranti pe fata jos
shi dadu la gaurica
pana o lasa gravida
i-a fa mana de pe p..a
k ti-o dau shi pe la gura
poti sa mi-o dai shi pe la nas
eu de Cante nu ma las
Si sa se stie, Cante P la primarie !!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara

Sâmbătă a fost rândul fostului primar, Nicolae Robu, acum reprezentantul a două partide, PNL și PSD, să își prezinte viziunea cu care vrea să obțină un al treilea mandat de primar al Timișoarei. Cu multe proiecte pe care le dorea în precedentele mandate, cu unele ”reparații” prin care să se revină la modul de guvernare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Top