Stirile din ziua: 18 martie 2012

Samsudean si Aloman, doua blonde sexy care ar putea fi pe placul lui Ion Craciunescu /FOTO

Ion Crăciunescu, şeful absolut al „cavalerilor fluierului”, vrea să reinventeze arbitrajul în România şi să-i dea strălucirea de odinioară. La începutul anului, Crăciunescu a anunţat că în reforma arbitrajului românesc va ţine cont şi de sexul frumos. Mai precis, el nu va da înapoi în a promova doamnele şi domnişoarele talentate pentru jocurile din Liga I.

CFR Timisoara castiga cu noroc in prima etapa din returul Ligii a IV-a

Spartak Gottlob şi Progresul Gătaia au deschis balul returului în eşalonul cu numărul patru. Aşa cum era de aşteptat, pe nocturnă, Spartak s-a impus în faţa Progresului Gătaia, „lanterna roşie” a seriei, fără niciun punct acumulat în turul campionatului. Totuşi, victoria „lubeniţarilor” a stat sub semnul întrebării cea mai mare parte a timpului, Progresul Gătaia arătând ca o echipă mult schimbată în bine, care va pune probleme în acest retur. Golul de trei puncte al lui Spartak a fost marcat la una din ultimele faze ale jocului.

ACS Recas pierde in debutul returului, dar ramane lider

La sfârşitul acestei săptămâni au ieşit din hibernare şi echipele din cel de-al treilea eşalon. Surpriza neplăcută a debutului de retur s-a petrecut la Recaş, unde echipa locală, liderul seriei a V-a, a pierdut un joc extrem de important în faţa celor de la FC Hunedoara. Poli II Timişoara a oferit scorul etapei, după ce a trecut cu 5-1 de Gloria Arad.

Cazul vicepresedintelui Curtii de Apel – o regula intr-un sistem bolnav

Caz surprinzător la Timișoara! Un important judecător, Nicolae Cătălin Șerban pe numele lui, vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, a fost arestat pentru că ar fi primit 50.000 de euro șpagă. Să ne înțelegem, surpriza nu vine de la faptul că un judecător ia șpagă, ci fiindcă un alt judecător i-a dat mandat de arestare.

Top