Stirile din ziua: 19 martie 2012

Lia Epure, ofertata de Partidul Ecologist pentru Primaria Timisoara

Lia Lucia Epure, directorul ziarului „Ziua de Vest”, a primit recent o propunere inedită de a candida la Primăria Timişoara. Oferta a fost făcută de Nicolae Diminescu, preşedintele Partidului Ecologist Timiş. Diminescu a venit cu propunerea, mişcat de campania ecologistă „Nu te pune cu timişorenii!”, iniţiată de Lia Lucia Epure.

Scandal la Directia Fiscala: 140.000 de timisoreni, amenintati cu amenzi

Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara cheamă la ghișee peste 140.000 de timișoreni, care trebuie să demonstreze că și-au asigurat locuințele. Speriate de amenzi, câteva sute de persoane s-au înghesuit, luni, în fața Direcției Fiscale. Directorul Adrian Bodo își cere scuze, dar spune că nu e vina lui.

De ce e tentat Gheorghe Ciuhandu sa nu mai candideze la primarie

Candidează sau nu candidează Gheorghe Ciuhandu pentru al cincilea mandat de primar al Timișoarei? Aceasta e întrebarea care macină întreaga suflare politică de pe Bega și nu numai. Cu toate că, în ultimele sale declarații, actualul edil-șef a lăsat de înțeles că își mai dorește patru ani în funcție, lucrurile nu par să stea tocmai așa.

Gheorghe Ciuhandu, Ostaficiuc, Bojin si Robu – „urecheati” de Ovidiu Ciuhandu

Consilierul local Ovidiu Ciuhandu a lansat un atac extrem de dur asupra liderilor politici care negociază preluarea formaţiei Poli Timişoara de la Marian Iancu. Într-un text publicat pe o platformă de socializare, pedelistul îşi exprimă dezamăgirea că se investeşte prea puţin sau deloc în spitale, maternităţi sau șosele.

Incepe Programul „Rabla”

Programul „Rabla” pe anul în curs începe luni, prin înscrierea şi validarea colectorilor şi producătorilor. Bugetul prevăzut pentru acest an este de 114 milioane de lei, iar cuantumul primei de casare rămâne același, adică 3.800 de lei.

PRM promite institut oncologic la Timisoara in trei ani

Livius Ţîrnea, prim-vicepreşedintele PRM Timiş şi candidatul filialei la şefia Consiliului Judeţean Timiş, îşi va clădi campania electorală pe „spatele” Institului Onocologic de pe Calea Torontalului. Proiectul trenează de mai bine de zece ani, dar doctorul Ţîrnea promite că îl va rezolva la foc automat dacă ajunge preşedinte la CJ.

Incepe curatenia de primavara

Luni este prima zi a curățeniei generale de primăvară, acțiune inițiată și în acest an de Primăria Timișoara și SC Retim Ecologic Service SA. Campania de ecologizare se va încheia în 3 aprilie. În săptămâna 19 – 25 martie se acţionează în zona situată la nord de canalul Bega, iar în perioada 26 martie – 3 aprilie, în zona de la sud de canalul Bega.

Intreruperi de curent

Compania Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara: str. Câmpului (p), E. Botoca (p), V. Creţu, I. Cristoreanu, orele 9 – 12, str. F. Chopin, Buşteni, M. Nicoară (p), orele 12 – 15; Rudicica, orele 9 – 18; Sâmpetru Mare (ferma Smithfield, antena Orange), orele 9 – 14; Gottlob (p),

Top