Stirile din ziua: 12 martie 2012

Puteti alege zonele care vor fi igienizate in Ziua Nationala a Curateniei!

România face curățenie generală și în această primăvară. Ziua de Curățenie Națională este 12 mai. Până atunci, în fiecare județ vor fi propuse și alese zonele în care se va face curățenie în mod special. Fiecare român are astfel posibilitatea de a propune și a vota zona pe care și-o dorește curată.

Tatal care si-a batut bebelusul a fost arestat

Bărbatul care și-a snopit în bătaie fiul de numai șase săptămâni a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Bebelușul este internat la spitalul de copii din Timișoara, unde va sta timp de mai multe săptămâni, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Cum ii mai poate pacali Gheorghe Ciuhandu pe timisoreni

Orice primar care este în funcție și tânjește după un nou mandat are o plajă destul de limitată de acțiune în momentul în care își construiește oferta electorală. Și mai încorsetați sunt cei care au în spate mai multe mandate, așa cum e și cazul edilului șef al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu. Care s-a decis că mai vrea o tură de primar. A cincea.

Solventul, o istorie demolata pe sest / FOTO

O clădire care reprezintă o parte importantă din istoria Timișoarei este demolată piatră cu piatră, fără vreo reacție din partea oficialităților. În curând, imobilul în care a funcționat fosta fabrică de spirt Solventul, simbol al industrializării orașului, va fi doar o amintire, măsurată în prețul fierului vechi din structura sa.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru luni, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara – str. Banu Mărăcine (p), Ţebea (p), Costineşti (p), Ţichindeal (p), Ghioceilor (p), orele 9 – 15; Bazoşu Nou (p), Pişchia (Staţie Pompare Apă, Ocol Silvic, Baraj Murani, ferma fazani), orele 9 – 18; Giera (p), orele 8 – 16.

Top