Stirile din ziua: 13 martie 2012

Beizadelele Milutinovici impart pumni ca-n vremurile bune

Au venit să se distreze în Fratelli, dar s-au trezit martori ai unui scandal monstru iscat de două beizadele care par să revină la obiceiurile care i-au consacrat în lumea interlopă din Timișoara. Sâmbătă noaptea, frații Ciprian și Sergiu Milutinovici au vrut să facă ordine în club, după ce unul dintre ei s-a legat de un rugbist. A urmat o bătaie generală, ca-n vremurile în care cei doi tăiau și spânzurau.

Austriecii promit parcari subterane in Timisoara intr-un an si jumatate

Peste un an și jumătate, teoretic, la Timișoara se vor deschide primele parcări subterane. Două firme austriece intenționează să construiască cinci astfel de parcări și au negociat timp de trei luni cu reprezentanții consiliului local. Investiția totală depășește 65 de milioane de euro, cu beneficii pe măsură pentru constructori.

Comasarea scolilor e in aer, dupa ce alesii PNL si PSD n-au vrut sa voteze

Au fost la un pas să scape de comasare, dar consilierii locali PNL şi PSD s-au opus, astfel că reţeaua şcolară din Timişoara e încă în ceață. Şedinţa consiliului local în care ar fi trebuit să se voteze trei amendamente în privinţa comasărilor şi a noii reţele şcolare pentru 2012/2013 s-a lăsat cu circ.

Miscarea Populara a cazut, Ciuhandu s-a dus la Bucuresti

La doar o săptămână după ce Colegiul Director al PD-L dădea liber filialelor județene să facă alianțe preelectorale sub numele de Mișcarea Populară, duminică seară, același for de conducere s-a răsucit complet. Alianțele preelectorale pentru alegerile locale pe care le va încheia PD-L în județe nu se vor mai numi Mișcarea Populară.

Zaher si alte VIP-uri, acuzati de furt de curent electric

Echipe ale Poliției și ale Enel controlează, începând de marți dimineață, zeci de hoteluri, baruri și fabrici, dar și locuințe private din întreaga țară, ai căror proprietari sunt suspectați că au furat energie electrică. Una dintre proprietățile verificate este fabrica de la Săcălaz a lui Zaher Iskadarani, dar sunt vizate și alte locații ale unor oameni cu greutate.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru marți, întreruperi de energie electrică, după următorul program: Timişoara – str. Costineşti nr. 2, 2A; B. P. Haşdeu (p), Dunărea (p), orele 9 – 15; Beregsău Mare (p), Saravale (p), orele 9 – 15; Săcălaz (antena ORANGE), orele 9 – 13; Bazoşu Nou (p), orele 9 – 18; Toager (p), orele

Top