Stirile din ziua: 15 martie 2012

Talentatul domn Bacala

Domnul prefect Mircea Băcală este un actor desăvârșit. Cu atât mai desăvârșit cu cât el nu înțelege rolurile pe care le joacă, roluri puse în scenă de alți producători, regizori, scenariști. El e actor și atât. De exemplu, săptămâna trecută, cu fața sa imperturbabilă de Buster Keaton juca, scrâșnind din dinți, rolul unui incoruptibil și sever om al legii.

Vicepresedintele Curtii de Apel, ridicat de DNA pentru spaga

Vicepreședintele Curții de Apel Timișoara și soția sa au fost ridicați de DNA pentru o șpagă de 50.000 de euro. La audieri a ajuns și şeful Poliţiei Moldova Nouă, precum și directorul fostei exploatări miniere de la Moldova Nouă. Banii erau destinați „rezolvării” dosarului unui accident în care omul de afaceri a ucis trei persoane.

Intreruperi de curent

Enel anunță, pentru joi, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara – str. Lacului (p), Cerceilor (p), Bd. Dâmboviţa (p), orele 9 – 12, str. Cutezătorilor (p), Lacului (p), Filateliei (p), Ana Ipătescu (p), orele 12 – 15, str. Banu Mărăcine (p), Ţebea (p), Costineşti (p), Ţichindeal (p), Ghioceilor (p), orele 9 – 16;

„Cutitarul” de la Timisoara, condamnat la 18 ani de inchisoare

Bărbatul care, în vara lui 2011, a omorât o femeie și a înjunghiat alte trei a primit o pedeapsă de 18 ani de închisoare. Hotărârea Tribunalului Timiș nu este însă definitivă, ea putând fi atacată cu apel. Aurel Mîndrilă nu era la prima crimă, fiind eliberat condiționat cu opt luni înainte de la lovi din nou.

Top