Stirile din ziua: 16 martie 2012

Manifestatie siriana la Timisoara / FOTO

Zeci de sirieni care trăiesc în Timișoara au organizat, vineri după-amiază, o manifestație care aniversează un an de când în țara lor natală a început revoluția împotriva regimului Bashar al Assad. Ei au purtat bannere în care au arătat, prin fotografii, câteva dintre ororile petrecute în Siria, și anume crimele represaliilor comandate de dictator, și au cerut oprirea vărsării de sânge în Siria și demisia președintelui.

Un vandal la sediul PNL

Probleme la sediul PNL Timiş, după ce, în noaptea de joi spre vineri, un cetățean aburit bine de alcool a atentat la însemnele de pe clădirea din Piaţa Unirii. Bărbatul a distrus două dintre literele de o şchioapă de pe sediul liberalilor.

Omul de televiziune Stelu Iordache va candida la Primaria Timisoara

Surpriză de proporții pe scena politică timișoreană. Cunoscutul om de televiziune Stelu Iordache, directorul TV Europa Nova, este pe punctul de-a intra în politică. Cel care, timp de aproape două decenii, i-a incomodat pe politicienii timișoreni cu întrebările și investigațiile sale va ajunge să fie, la rândul lui, luat la întrebări de jurnaliști.

Audieri in dosarul furtului de curent

Comisarul Constantin Daminescu, fost șef al Poliției de Frontieră Timișoara, a fost audiat, vineri dimineață, procurorii de la Crimă Organizată. El este cercetat, alături de Zaher Iskandarani și alte persoane, într-un dosar de furt de curent electric, cu ramificații în întreaga țară.

Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, retinut pentru trafic de influenta

Vicepreședintele Curții de Apel Timișoara, Nicolae Cătălin Șerban, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, vineri, Curții de Apel București, cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Multam fain, Marian Iancu

Despre Marian Iancu se poate spune aproape orice. Că e gras, că e negru, că scuipă ca un birjar și înjură ca un anume europarlamentar. Că nu-i place să plătească impozite, că e un coșmar pentru partenerii comerciali, că-i place banul public, că e cu un picior în pușcărie, că a îngropat pe Poli în mocirla Diviziei B, dar nu poate spune nimeni că nu este salvatorul numelui și palmaresului fotbalului studențesc timișorean.

Intreruperi de curent

Enel a programat pentru vineri întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timişoara – str. Clopotului (p), orele 9 – 12, str. V. Madgearu (p), Gh. Doja (p), Remus (p), Filaret Barbu (p), orele 12 – 15, str. Ţichindeal nr. 2, 4, orele 9 – 15; Unip, Parţa (p), Hezeriş, orele 9 – 18; Recaş

Top