Stirile din ziua: 3 martie 2012

Politicienii vor s-o aiba mare

Mai toate partidele trăiesc un puternic orgasm autoprovocat de declararea unui număr nemaipomenit de membri în filialele județene. Cu excepția coloșilor politici, invariabil, formațiunile mici și mijlocii trăiesc din acea clipă de extraz și au un șoc când adună la alegeri mult mai puține voturi decât membri declară de-a lungul anilor.

Baby Doll Party, la Fratelli / FOTO

Nebunie vineri noapte în Fratelli. Dj-ul francez Monsieur Chris LeMagic a făcut un show total pentru toţi petrecăreţii care au ales clubul de pe malul canalului Bega. El nu a venit singur la petrecerea „Baby Doll Party”, ci alături de două focoase dansatoare.

Timisoara trebuie sa arate de ce vrea sa fie capitala culturala

Pentru ca Timișoara să poată câștiga titlul de capitală cultural europeană, este nevoie de eforturi din partea tuturor celor implicați. Un grup de promotori ai Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană a vizitat orașele Lille, din Franța, și Essen, din Germania. Aceste două localități trebuie să fie exemple pentru cei din Timișoara.

Halasz se ia de Bacala din cauza primarului din Tormac

Ungurii fac orice în încercarea de a obţine un primar la viitoarele alegeri, în comuna timişeană Tormac, în care au o pondere de 37% din populaţie. Preşedintele UDMR Timiş, Halasz Ferencz, se ia de prefectul Mircea Băcală, pe care îl acuză că îl ţine în braţe nejustificat pe primarul PD-L de Tormac, Aurică Băran.

Top