Stirile din ziua: 14 martie 2012

Incepe Bookfest / PROGRAM COMPLET

Prima ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara începe joi, la ora 12. Salonul are loc la Centrul de Afaceri al Camerei de Comerț și Agricultură Timișoara. Până sâmbătă, timișorenii sunt așteptați să-i treacă pragul între orele 10 și 20.

De ce-ar arunca CJT un milion de euro pe apele Begai? De ce nu?

Pe vremea când încă se mai afla pe cai mari, președintele Traian Băsescu a lansat în dezbatere publică tema unei legi care să înființeze regiunile ca entități administrative în locul județelor. Fără doar și poate că descentralizare trebuie României, rămânând de văzut în ce formulă s-ar aplica ea după adoptarea vreunei legi în parlament.

Mama fetei abuzate i-a promis un telefon in schimbul unei partide de sex cu tatal vitreg! / FOTO + VIDEO

Violată de tatăl vitreg și abuzată sexual de propria mamă, adolescenta de 13 ani din Reșița a povestit anchetatorilor coșmarul prin care a trecut. Amănuntele sunt revoltătoare, dar și mai revoltătoare sunt declarațiile bărbatului care riscă acum 15 ani de închisoare. În plus, acțiunile mamei par premeditate până la ultimul detaliu.

Marsul pentru Viata, la a cincea editie

Asociația Darul Vieții organizează, în 24 martie, a cincea ediție a Marșului pentru Viață. Scopul acestuia este afirmarea dreptului la viaţă al copiilor nenăscuţi din momentul concepţiei, respectul faţă de viaţă în toate fazele şi ipostazele ei și nevoia de sprijinire a familiei ca temelie a societăţii.

Paperjam #3, in Al-Kimia

Evenimentul de muzică improvizată Paperjam a ajuns la a treia ediție. Astfel, joi, de la ora 21, în barul Al-Kimia (str. V. V. Delamarina, nr.1, Piaţa Libertăţii), vor improviza Lucian Naste (chitară, electronice), Ovidiu Zimcea (chitară, electronice), Mihai Moldoveanu (bas) și Sergiu Cătană (tobe).

Intreruperi de curent

Compania Enel anunță, pentru miercuri, întreruperi de energie electrică după următorul program: Timişoara – str. Aştrilor (p), Icar (p), Bd. Sudului (p), orele 12 – 15, str. Banu Mărăcine (p), Ţebea (p), Costineşti (p), Ţichindeal (p), Ghioceilor (p), orele 9 – 16; Comloşu Mare (p), Dudeştii Vechi, Pesac, orele 9 – 16; Unip, Giarmata (Staţie

Top